Acasă Sport Bute şi-a anunţat retragerea din box cu lacrimi în ochi

Bute şi-a anunţat retragerea din box cu lacrimi în ochi

-

Lucian Bute a anunţat pe Facebook că se retrage din activitatea sportivă. Astfel, campionul nostru la box a agăţat mănuşile în cui.
Într-o conferinţă de presă la Montreal, în care nu şi-a putut stăpâni lacrimile, Lucian Bute a spus că s-a gândit la retragere încă de când s-a născut fetiţia lui Ema, în 2017, iar apoi totul a fost clar după naşterea băieţelului Eric Stephan. „Nu mai am nimic de dovedit. Mă bucur că sunt sănătos şi mă pot ocupa de familie”, a spus Bute.
„Mi-am încheiat cariera de boxer. Moment emoţionant în viaţa mea, dar sunt ferm convins că am luat decizia cea mai bună pentru mine si familia mea!”, a scris Bute, preluat de telekomsport.ro.
În vârstă de 39 de ani, Lucian Bute îşi încheie cariera cu un bilanţ de 32 de victorii, trei înfrângeri şi o remiză la profesionişti. Bute a deţinut titlul mondial IBF în perioada octombrie 2007 – mai 2012.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Întâlnirile şi dialogurile cu prietenii sunt interesante, dar imprevizibile. Este posibil să revedeţi o cunoştinţă mai veche, de care nu mai...