Acasă Sport Fotbal / Kelic, Mateiu și Gardoș, în echipa etapei a doua din...

Fotbal / Kelic, Mateiu și Gardoș, în echipa etapei a doua din play-off / play-out

-

Liga Profesionist de Fotbal a anunțat astăzi echipa etapei a doua a play-off-ului și play-out-ului din Liga I. Printre remarcații reprezentanților LPF s-au numărat trei dintre jucătorii Universității Craiova, doi dintre aceștia aflându-se sub comanda lui Devis Mangia, în discuție intrând fundașul Renato Kelic și Alex Mateiu, celălalt fiind împrumutat la Poli Iași, în speță Florin Gardoș.

Iată cum arată unsprezecele LPF:

PORTAR:
Giedrius Arlauskis (CFR Cluj / 31 de ani / 23 jocuri) – 
A bifat un nou meci fără gol, al treilea din ultimele patru jucate de clujeni. Reflexele sale au salvat multe puncte pentru CFR şi în ediţia curentă!
FUNDAŞI:
Renato Kelic (U Craiova / 27 de ani / 24 ani)
 – Prinde pentru a doua rundă la rând echipa etapei, după o nouă evoluţie sigură. Pe lângă jocul perfect de cap, este de remarcat și plasamentul bun din teren la fiecare atac al adversarilor.
Florin Gardoş (Poli Iaşi / 30 de ani / 6 jocuri pt Poli) – A marcat în Liga 1 după mai bine de cinci ani, precedentul consemnându-se în decembrie 2013! Reuşita sa s-a dovedit a fi decisivă la final, când moldovenii s-au întors cu toate punctele de la Călăraşi.
Iulian Cristea (FCSB / 24 de ani / 2 jocuri pt. FCSB) – A marcat pentru întâia oară în tricoul bucureştenilor şi a patra oară în ediţia curentă, fiind printre cei mai buni fundaşi din Liga 1 Betano la acest capitol. Se află la a șasea prezenţă în echipa etapei.
MIJLOCAŞI:
Dennis Man (FCSB / 20 de ani / 25 jocuri)
 – Considerat unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din Liga 1 Betano, mijlocaşul roş-albaştrilor a avut o evoluţie consistentă. A izbutit o pasă decisivă, a treia în ediţia curentă, în care mai are în cont şi șapte goluri.
Alexandru Mateiu (U Craiova / 29 de ani / 26 jocuri) – Este motorul alb-albaştrilor de la centrul terenului. A făcut perfect legătura între linii şi a marcat singurul gol al meciului, al patrulea în ediţia curentă.
Damjan Dokovic (CFR Cluj / 28 de ani / 25 jocuri) – A fost din nou la înălţime! Majoritatea acţiunilor ofensive au pornit de la jucătorul croat. De asemenea, a venit şi în ajutorul defensivei. Prinde pentru a treia oară echipa etapei în 2019.
Thaer Bawab (Concordia / 34 de ani / 13 jocuri) – Iordanianul a fost cel mai bun de pe teren în duelul cu FC Hermannstadt. A marcat un gol, al 39-lea din carieră în Liga 1, şi a oferit o pasă decisivă.
ATACANŢI:
Adrian Alexandru Păun (CFR Cluj / 23 de ani / 20 jocuri) 
– Tânărul atacant a marcat un gol foarte important în lupta pentru câştigarea titlului. A ajuns la 124 de meciuri în Liga 1, toate în tricoul vişiniu al ardelenilor.
Harlem Gnohere (FCSB / 31 de ani / 23 jocuri) – Golgheterul bucureştenilor şi-a arătat din nou clasa cu a 12-a reuşită din acest sezon şi a 32-a din campionat în tricoul roş-albaştrilor. Rămâne principala armă a echipei lui Mihai Teja în lupta pentru titlu.
Mario Rondon (Gaz Metan / 32 de ani / 7 jocuri) – Este jucătorul începutului de play-out, după ce a marcat în ambele meciuri jucate de Gaz Metan în această fază a competiţiei. Un vârf cu o tehnică foarte bună.
ANTRENORUL ETAPEI:
Alin Minteuan (CFR Cluj / 42 de ani)
 – „Solskjaer din Gruia“: aşa a fost supranumit de fanii clujenilor după seria fantastică de cinci victorii consecutive cu care şi-a început mandatul, serie unică în istoria CFR! Poate fi considerat şi surpriza începutului de an la capitolul antrenori.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Persoana iubită sau copiii vă solicită ajutor material. De aici se pot isca foarte uşor controverse, discuţii aprinse şi chiar conflicte...