10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Kelic, Mateiu și Gardoș, în echipa etapei a doua din play-off / play-out

Fotbal / Kelic, Mateiu și Gardoș, în echipa etapei a doua din play-off / play-out

Liga Profesionist de Fotbal a anunțat astăzi echipa etapei a doua a play-off-ului și play-out-ului din Liga I. Printre remarcații reprezentanților LPF s-au numărat trei dintre jucătorii Universității Craiova, doi dintre aceștia aflându-se sub comanda lui Devis Mangia, în discuție intrând fundașul Renato Kelic și Alex Mateiu, celălalt fiind împrumutat la Poli Iași, în speță Florin Gardoș.

Iată cum arată unsprezecele LPF:

PORTAR:
Giedrius Arlauskis (CFR Cluj / 31 de ani / 23 jocuri) – 
A bifat un nou meci fără gol, al treilea din ultimele patru jucate de clujeni. Reflexele sale au salvat multe puncte pentru CFR şi în ediţia curentă!
FUNDAŞI:
Renato Kelic (U Craiova / 27 de ani / 24 ani)
 – Prinde pentru a doua rundă la rând echipa etapei, după o nouă evoluţie sigură. Pe lângă jocul perfect de cap, este de remarcat și plasamentul bun din teren la fiecare atac al adversarilor.
Florin Gardoş (Poli Iaşi / 30 de ani / 6 jocuri pt Poli) – A marcat în Liga 1 după mai bine de cinci ani, precedentul consemnându-se în decembrie 2013! Reuşita sa s-a dovedit a fi decisivă la final, când moldovenii s-au întors cu toate punctele de la Călăraşi.
Iulian Cristea (FCSB / 24 de ani / 2 jocuri pt. FCSB) – A marcat pentru întâia oară în tricoul bucureştenilor şi a patra oară în ediţia curentă, fiind printre cei mai buni fundaşi din Liga 1 Betano la acest capitol. Se află la a șasea prezenţă în echipa etapei.
MIJLOCAŞI:
Dennis Man (FCSB / 20 de ani / 25 jocuri)
 – Considerat unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din Liga 1 Betano, mijlocaşul roş-albaştrilor a avut o evoluţie consistentă. A izbutit o pasă decisivă, a treia în ediţia curentă, în care mai are în cont şi șapte goluri.
Alexandru Mateiu (U Craiova / 29 de ani / 26 jocuri) – Este motorul alb-albaştrilor de la centrul terenului. A făcut perfect legătura între linii şi a marcat singurul gol al meciului, al patrulea în ediţia curentă.
Damjan Dokovic (CFR Cluj / 28 de ani / 25 jocuri) – A fost din nou la înălţime! Majoritatea acţiunilor ofensive au pornit de la jucătorul croat. De asemenea, a venit şi în ajutorul defensivei. Prinde pentru a treia oară echipa etapei în 2019.
Thaer Bawab (Concordia / 34 de ani / 13 jocuri) – Iordanianul a fost cel mai bun de pe teren în duelul cu FC Hermannstadt. A marcat un gol, al 39-lea din carieră în Liga 1, şi a oferit o pasă decisivă.
ATACANŢI:
Adrian Alexandru Păun (CFR Cluj / 23 de ani / 20 jocuri) 
– Tânărul atacant a marcat un gol foarte important în lupta pentru câştigarea titlului. A ajuns la 124 de meciuri în Liga 1, toate în tricoul vişiniu al ardelenilor.
Harlem Gnohere (FCSB / 31 de ani / 23 jocuri) – Golgheterul bucureştenilor şi-a arătat din nou clasa cu a 12-a reuşită din acest sezon şi a 32-a din campionat în tricoul roş-albaştrilor. Rămâne principala armă a echipei lui Mihai Teja în lupta pentru titlu.
Mario Rondon (Gaz Metan / 32 de ani / 7 jocuri) – Este jucătorul începutului de play-out, după ce a marcat în ambele meciuri jucate de Gaz Metan în această fază a competiţiei. Un vârf cu o tehnică foarte bună.
ANTRENORUL ETAPEI:
Alin Minteuan (CFR Cluj / 42 de ani)
 – „Solskjaer din Gruia“: aşa a fost supranumit de fanii clujenilor după seria fantastică de cinci victorii consecutive cu care şi-a început mandatul, serie unică în istoria CFR! Poate fi considerat şi surpriza începutului de an la capitolul antrenori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS