8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBon: Avem nevoie neapărat de o victorie (VIDEO)

Bon: Avem nevoie neapărat de o victorie (VIDEO)

Echipa secundă a Universității Craiova nu a reușit să contabilizeze punctele cu CSO Filiași de sâmbătă, a cedat cu 2-3, iar antrenorul Dragoș Bon a fost foarte dezamăgit la final.
„Cu siguranță experiența a făcut diferența. Am revenit în joc de la 0-1, am preluat conducerea, dar din lipsa noastră de experiență nu am știut să gestionăm momentul, ne-am deschis, ne-am expus și am fost taxați. Într-adevăr, au fost multe greșeli de portar. La ei se văd întotdeauna erorile atunci când sunt comise și, din păcate, acum nici noi nu am avut o poartă sigură. Sper să-și revină cât mai rapid jucătorii accidentați, pentru că ducem lipsă de soluții pe bancă. Am fost supărat și pe arbitraj, pentru că din punctul meu de vedere am avut un penalti clar, lucru confirmat și de jucătorii de la Filiași. Era minutul 92 și poate că egalam. Eu vreau să mi se dea ce e al meu! Mi s-a părut că a fost o manieră foarte slabă de arbitraj, cu greșeli mari de ambele părți“, a declarat Dragoș Bon, pentru GdS.
Universitatea II Craiova întâlnește vineri, de la ora 15.00, pe „Extensiv“, pe FC Pucioasa.
„Urmează o analiză, o săptămână de pregătire și sperăm ca vinerea viitoare să reușim să ne impunem, pentru că avem nevoie neapărat de o victorie“, a comentat Dragoș Bon.

Stoenac: Avem o echipă frumoasă

De partea cealaltă, mijlocașul lui CSO Filiaș, Marian Stoenac, unul dintre marcatori, a spus că locul echipei sale din clasament trebuie să fie mult mai bun.
„A fost un meci foarte greu, s-a alergat foarte mult și din fericire pentru noi am reușit să câștigăm. Am muncit toți pentru această victorie. Ne dorim să continuăm pe aceeași linie, să progresăm de la meci la meci, pentru că avem o echipă bună și frumoasă, care merită să fie mai sus în Liga a III-a“, a afirmat Stoenac, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS