Acasă Sport Bianca Andreescu câştigătoare la Indian Wells

Bianca Andreescu câştigătoare la Indian Wells

-

Jucătoarea canadiană de origine română, Bianca Andreescu a câștigat turneul de la Indian Wells, după ce a învins-o pe nemţoaica Angelique Kerber în finală, potrivit WTA.
Sportiva de 18 ani a intrat în istoria turneului, fiind prima care a obţinut trofeul după ce a intrat pe tabloul principal pe baza unui wildcard.
Tânăra a avut un parcurs excelent în acest an. A câştigat 27 de meciuri şi a pierdut doar 3. A jucat o finală WTA, la Auckland, şi a câştigat un trofeu 125k, la Newport Beach. La Indian Wells, ea a devenit prima jucătoare care atinge finala după ce la turneu a participat pe baza unui wild card.
Jucătoarea canadiană de origine română va primi un premiu de 1.354.010 dolari, 1.000 de puncte WTA și va urca până pe locul 24 WTA, la începutul anului fiind clasată pe locul 178 WTA.
Ca urmarea a victoriei obţinute de Bianca Andreescu, Simona Halep rezistă pe podium în ierarhia WTA, de astăzi fiind pe locul 3.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Persoana iubită sau copiii vă solicită ajutor material. De aici se pot isca foarte uşor controverse, discuţii aprinse şi chiar conflicte...