14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFinala dintre Bianca Andreescu și Angelique Kerber de la Indian Wells are loc astăzi

Finala dintre Bianca Andreescu și Angelique Kerber de la Indian Wells are loc astăzi

Bianca Andreescu (locul 60 WTA), tânăra de 18 ani din Canada, de origine română, va juca finala Indian Wells 2019 cu experimentata Angelique Kerber, nr. 8 WTA, fost lider mondial, în vârstă de 31 de ani.  Meciul are loc duminică seara, la ora 22:00, ora României,  scrie digi24.ro.

Germanca Angelique Kerber a ajuns în faza finală a competiției după ce a învins-o fără probleme în semifinale pe elvețiana Belinda Bencic, o sportivă de 22 de ani, dar care a dovedit în timpul turneului că este în mare formă. Meciul a durat puțin peste o oră și s-a încheiat în două seturi: 6-4, 6-2 pentru Kerber. În ceea ce o privește pe Bianca Andreescu – marea surpriză a turneului Indian Wells 2019 – ea a ajuns în finală, după ce a învins-o pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 6 WTA. A fost un meci foarte disputat, încheiat în trei seturi: 6-3, 2-6, 6-4.

Bianca Andreescu și Angelique Kerber se întâlnesc pentru prima dată pe terenul de tenis. Ambele se află pentru prima dată în finala Indian Wells. Pentru germancă, miza este cu atât mai mare cu cât ar putea urca pe locul 3 WTA, depășind-o pe Simona Halep, în caz că va câștiga turneul Indian Wells 2019. În schimb, Bianca Andreescu spunea că va aborda această partidă fără stres, pentru că nu are nimic de pierdut, va încerca să se bucure de joc și atât.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS