Acasă Sport Fotbal / Experiența a făcut diferența în derbiul Craiova II – Filiași....

Fotbal / Experiența a făcut diferența în derbiul Craiova II – Filiași. UPDATE: FCU a remizat la Pucioasa

-

Derbiul Olteniei de la Liga 3, Universitatea II Craiova – CSO Filiași, s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 2-3. Meciul susținut vineri, pe stadionul „Extensiv“ s-a ridicat la nivelul așteptărilor, a fost viu disputant, dar, din nefericire, presărat și cu greșeli de portar și de arbitraj.

Oaspeții au deschis scorul prin Claudiu Ștefan, care a șutat puternic, de la 18 metri, la colțul din stânga al porții, după o respingere greșită a lui Alex Sîrbu (’28, 0-1). În minutul 44, Sabin Lupu a scăpat singur cu portarul, dar a șutat în acesta, el irosind șansa de a stabili rezultatul pauzei.

Imediat de la reluarea întâlnirii, Zete a șutat puternic din afara careului, Sorin Munteanu a părut că prinde fără probleme, dar a scăpat mingea în poartă (’46, 1-1). Impulsionați de golul egalării, alb-albaștrii au preluat conducerea, Alex Vulpe a expediat un șut-centrare, cu boltă, de pe dreapta, iar traectoria mingii l-a păcălit pe juniorul din poarta Filiașiului (’65, 2-1).

Experiența jucătorilor oaspeți și-a spus cuvântul până la urmă, ei reușind să întoarcă soarta jocului. Stoenac a egalat cu o reluare de pe dreapta, după o neatenție a portarului Preduț (’69, 2-2), apoi Sabin Lupu a profitat de o greșeală a defensivei alb-albastre și șutat imparabil, de la 14 metri, la colțul din stânga, mingea a lovit bara și a intrat în poartă (’75, 2-3).

„Satelitul“ a avut șansa egalării în prelungiri, dar Marius Albăstroiu nu a reușit să fructifice o poziție de singur cu portarul (’90+2).

„U“ Craiova II: Cătălin Preduț – Alex Sîrbu, Cătălin Ion, Hrvoje Spahija, Alex Zete – Bogdan Țoiu, Andrei Dobre (’89, Marius Albăstroiu) – Alex Vulpe, Radu Bîrzan (’46, Ionuț Mitran), Alex Trașcă – Francesco Pascu (’69, Luis Nițu). Antrenor: Dragoș Bon.

CSO Filiași: Sorin Munteanu – Mihai Șchiopu, Robert Vulpe (’77, Fabian Crușoveanu), Aurel Lupu, Dănuț Tereche, Alex Gheorghișor (’80, David Stăiculescu) – Dănuț Stancu (’67, Alex Armășelu), Claudiu Ștefan, Marian Stoenac (’86, Claudiu Ghighilicea), Sabin Lupu, Daniel Mărgărit. Antrenor: Mugur Gușatu.

Cartonașe galbene: Zete ’27, Pascu ’33, Ion ’63 / Șchiopu ’23, Munteanu ’90.

Cartonaș roșu: Alex Armășelu ’88.

Au arbitrat: Mihai Motan (Aninoasa) – Adrian Păunescu (Târgovişte), Ion Onicescu (Glodeni). Observatori: Viorel Voicu (Slatina), Viorel Nicolescu (Videle).

În etapa viitoare, Universitatea II Craiova va primi vizita celor de la FC Pucioasa, iar CSO Filiaşi va juca împotriva lui Sporting Roşiori.

UPDATE: FCU s-a împiedicat la Pucioasa

Cea de-a treia reprezentantă a Doljului, FCU Craiova s-a împiedicat în confruntarea susţinută sâmbătă, în deplasare, cu FC Pucioasa. A fost 2-2, golurile gazdelor fiind marcate de Tiberiu Calofir (’10) şi Narcis Marina (’16), în replică oltenii punctând prin Ovidiu Dănănae (’60) şi Claudiu Bălan (’90+7 – penalti).
Antrenorul Nicolo Napoli a utilizat următorii jucători: Chindriş – Kovari (’46, Tănase), Dănănae, Suciu, Negru – Raicea (’75, Avram), Takahashi, Keita, Răducanu – Bălan, Adarabioyo (’46, Codoban).
De menţionat faptul că Pucioasa a încheiat meciul cu doi oameni mai puţin pe teren, Marina (’70) şi Agachi (’90+3) fiind eliminaţi în urma a câte două galbene fiecare.
În etapa viitoare FCU va juca tot în deplasare, la Voluntari II.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.