Acasă Sport Handbal (m) / Alb-albaştrii joacă sâmbătă în Banat

Handbal (m) / Alb-albaştrii joacă sâmbătă în Banat

-

Echipa masculină de handbal a Universităţii Craiova întâlneşte sâmbătă, de la ora 14.30, în Banat, pe CSU Poli Timişoara, într-o partidă contând pentru etapa a 6-a din returul doi al Diviziei A, seria C.
„Nu va fi un meci uşor. La ei am avut tot timpul meciuri mai grele, dar până la urmă am câştigat. Sper să ne impunem şi de data asta, nu mă gândesc la altceva. Toţi băieţii sunt apţi, dar nu-i voi avea la dispoziţie pe Mihai Păun şi pe Zariţchi, care absentează din motive personale“, a declarat antrenorul Universităţii Craiova, Cătălin Popescu, pentru GdS.

Divizia A, seria C – etapa a 6-a: sâmbătă, 16 martie – ora 13.00: CSU Constantin Brâncuşi Tg. Jiu – Unirea Sânnicolau Mare, ora 14.30: CSU Poli Timişoara – Universitatea Craiova. CSM Şcolar Reşiţa stă.
Clasament: 1. CSM Şcolar Reşiţa 36 puncte (golaveraj 415-306), 2. Universitatea Craiova 22 (403-357), 3. Unirea Sânnicolau Mare 19 (335-339), 4. CSUCB Tg. Jiu 10 (339-393), 5. CSU Poli Timişoara 1 (284-381).

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.