10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLică şi ai lui au „bombardat“ Steaua (VIDEO)

Lică şi ai lui au „bombardat“ Steaua (VIDEO)

Formația masculină de volei SCM „U“ Craiova s-a impus, scor 3-0, în partida susținută sâmbătă seară, în Sala Polivalentă din Bănie în fața echipei Steaua, contând pentru etapa a 20-a din Divizia A. În ciuda diferenței, meciul a fost foarte echilibrat, fiecare set câștigat fiind muncit. Pe seturi, Craiova s-a impus cu 25-22, 25-23, 25-19.

Antrenorul Dănuț Pascu a utilizat următorii jucători: Lică, Halilovic, Lupu, Olteanu, Ene, Sestan, Majstorovic, Imhoff și Milivojevic.

„Am anticipat că Steaua va veni la Craiova să-şi vândă scump pielea, pentru că ei sunt în luptă pentru locul şase şi orice punct ar fi contat foarte mult şi tocmai de aceea primele două seturi au fost foarte strânse, de luptă. Pe final, băieţii s-au mobilizat, au jucat la valoarea lor şi am obţinut o victorie muncită, cu 3-0. Probabil că vom termina sezonul regular pe locul doi şi după aceea trebuie să ne mobilizăm pentru play-off, pentru că acolo va începe adevăratul campionat. În play-off vor fi cele mai bune echipe din ţară şi niciun meci nu va fi uşor“, a declarat antrenorul formaţiei SCM „U“ Craiova, Dan Pascu, pentru GdS.

La rândul său, căpitanul Laurenţiu Lică se gândeşte deja la meciul cu Baia Mare, de peste două etape, pentru că SCM „U“ va sta în intermediara de la mijlocul săptămânii.

„A fost o victorie muncită, după cum aţi văzut. Steaua juca ultima şansă de a intra în play-off, ne-a surprins în anumite momente, dar cred că experienţa noastră şi-a spus cuvântul pe finalurile seturilor. E o victorie pe care noi ne-o doream foarte mult, trei puncte foarte bune. Mai avem un meci din sezonul regular, acasă, cu Baia Mare, peste două etape, pentru că miercuri o să stăm şi mă bucur de această mică pauză, ca să-i spun aşa, că mă cam săturasem de atâtea deplasări. Sper să încheiem campionatul cu o victorie. Rămânem pe locul doi şi ne dorim foarte mult să intrăm în play-off cu o diferenţă foarte mică faţă de liderul Zalău. Cu siguranţă, greul de acum începe“, a punctat Laurenţiu Lică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS