Acasă Sport Gorjenii au comis-o acasă

Gorjenii au comis-o acasă

-

Pandurii Târgu Jiu a rămas fără victorie în 2019, după ce sâmbătă a capotat chiar pe teren propriu în faţa formaţiei Metaloglobus Bucureşti, într-o partidă din runda a 24-a din Liga a II-a. Oaspeţii s-au impus cu 2-0, graţie reuşitelor lui Eugen Nica (‘43) şi Raphael Stănescu (‘78), în contul gorjenilor fiind trecute în schimb două bare, una a lui (‘56), cealaltă a lui Blejdea (‘71).

„Am jucat slab, mai ales în prima repriză. În partea a doua am avut câteva ocazii. Nu ne pică bine această înfrângere. Vina este a tuturor, nu numai a jucătorilor. Au plecat mulţi titulari în iarnă, au venit numai tineri. Îl aştept să fie la capacitate maximă şi pe Dodoi, îl aştept şi pe Tudoran“, a declarat antrenorul pandurilor, Adrian Bogoi, conform liga2.ro.

Pentru Pandurii au jucat: Al. Costache – N. Cotolan, R. Gheorghe, Dănescu, Al. Vasilescu – L. Tudor (‘65, Dodoi), Brînzan – Trancă (‘46, Tudoran), Al. Vodă, Blejdea – P. Popescu (‘46, Raiciu).

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.