Acasă Sport Volei (f) / Fetele lui Zlotea n-au „întors“ meciul cu Oradea

Volei (f) / Fetele lui Zlotea n-au „întors“ meciul cu Oradea

-

Voleibalistele de la SCM „U“ Craiova și-au dat tot concursul să câștige sâmbătă, în Sala Polivalentă, în fața formației CSU Oradea, dar nu au reușit. A fost 3-0 pentru oaspete, care s-au impus pe seturi cu 25-19, 25-18, 25-20 și astfel nu le-au dat ocazia craiovencelor să-și revanșa, după ce în meciul din runda întâi din play-off, la Oradea, s-a înregistrat același scor.

Antrenorul Lucian Zlotea a avut la dispoziție următoarele jucătoare: Andreea Matei, Andreea Constantinescu, Iulia Zlotea, Mihaela Truță, Raluca Rizan, Roberta Pîrvan, Cezara Blendea, Antonia Lupu-Bangă, Alexandra Brabete, Anca Andreescu.

SCM „U“ Craiova a fost eliminată astfel din lupta pentru promovare.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.