Acasă Sport Zlotea: Ne dorim revanşa

Zlotea: Ne dorim revanşa

-

Voleibalistele de SCM „U“ Craiova au parte de un adversar de calibru în această săptămână, în etapa a doua a play-off-ului Diviziei A2 Vest. Trupa lui Lucian Zlotea va susţine sâmbătă, de la ora 13.15, în Sala Polivalentă, meciul doi cu CSU Oradea şi este gata să răzbune înfrângerea cu 3-0 de săptămâna trecută de pe terenul rivalelor.
„Am încredere că o să fie bine de data asta. Am pierdut meciul de la ele cu 3-0, dar sunt şanse să câştigăm acest joc. Ne dorim revanşa! O să ne fie puţin greu pentru că meciul va fi în Sala Polivalentă, nu în sala «Ion Constantinescu», din Valea Vlăicii, unde ne susţinem meciurile şi pregătirea. Am făcut antrenamentele din această săptămână acolo, dar va fi dificilă trecerea, sunt convins de asta. Ridicătoarea Cezara Blendea acuză o întindere, dar în rest lotul este ok. A revenit şi Iulia, soţia mea, după entorsa suferită în urmă cu două etape, deci avem motive să fim optimişti. O să fie un meci greu, dar putem să ne impunem. Dacă o să câştigăm, o să mergem să jucăm din nou la ele şi atunci va fi un meci de care pe care“, a declarat Lucian Zlotea, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

Dispar medicii veterinari

În zece ani, numărul medicilor veterinari concesionari, singurii care execută vaccinările obligatorii, supraveghează sănătatea animalelor plus alte atribuții, s-a redus cu aproape...