22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Sport SCM vrea victoria cu Slatina

SCM vrea victoria cu Slatina

-

Echipa feminină de handbal SCM Craiova întâlneşte sâmbătă, de la ora 11.00, în Sala Polivalentă din Bănie, pe CSM Slatina, într-o partidă contând pentru etapa a 19-a din Liga Florilor, iar obiectivul este unul clar: victoria.
Antrenorul secund Costin „Deme“ Dumitrescu a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că echipa sa se prezintă mult mai bine în ultimul timp şi că are motive să spere că la finele campionatului va prinde locul trei.
„Întâlnim o echipă foarte muncitoare, care a pierdut foarte multe meciuri la o diferenţă mică de goluri şi tratăm cu maximă seriozitate jocul acesta, mai ales că pentru noi în ultimele opt etape înseamnă foarte mult fiecare punct. După calculele noastre, ca să prindem podiumul avem nevoie de şase victorii în opt meciuri. Echipa s-a mai relaxat acum prin program, jocul a început să meargă mai bine, asta pentru că numărul antrenamentelor a crescut. Fetele pot să confirme că se simt mai bine în teren, sunt mai puternice şi au o încredere mai mare, de aceea cred că ne vom atinge obiectivul chiar dacă în cele opt meciuri rămase, trei dintre ele sunt la contracandidatele pentru locul trei. Suntem pregătiţi pentru o nouă victorie“, a spus tehnicianul, menţionând că în etapa din 28 martie ar putea beneficia şi de serviciile Cristinei Zamfir şi Ana Maria Ţicu.
La rândul lor, jucătoarele Patricia Vizitiu şi Bianca Curmenţ susţin că atmosfera este foarte bună la echipă şi că se vizează victoria.
„Nu contează pentru noi faptul că vineri este 8 martie, nu se pune problema să fim obosite sâmbătă dimineaţă, pentru că ne interesează foarte mult jocul de sâmbătă. Sunt puncte importate puse în acest joc cu Slatina, o echipă destul de tânără, cu poftă de joc. Noi nu mai avem voie să facem paşi greşiţi şi ne vom juca şansa pentru locul trei până la sfârşit. Fizic suntem bine şi avem dorinţa de a prinde un loc bun, de cupe europene“, a spus Vizitiu.
„Nu va fi un meci uşor cu Slatina, dar nici imposibil de câştigat. Le cunoaştem bine pe adversare, pentru că am jucat multe amicale cu ele în iarnă, iar în majoritatea meciurilor am ieşit învingătoare. În ceea ce mă priveşte, am început să joc mai mult şi sper să-mi fac bine treaba în continuare“, a afirmat Curmenţ.

Klikovac, sub semnul întrebării

Prezent la întâlnirea cu mass-media, inspectorul-şef al SCM Craiova, Petrişor Albu, a precizat că zvonul revenirii pivotului muntenegrean Bobana Klikovac nu este real, însă a admis că aceasta este dorită în Bănie. Conducătorul SCM a precizat că în prezent se doreşte prelungirea contractelor cu o parte dintre jucătoarele aflate sub comanda lui Bogdan Burcea şi că abia apoi vor fi demarate alte transferuri.
„Klikovac a fost inclusă într-o listă lungă cu jucătoare pentru discuţii. Nici nu a picat transferul, dar nici nu este într-o situaţie avansată. În funcţie de dorinţele băncii tehnice, prioritate la negocieri au fetele din lotul actual, după care va urma completarea posturilor deficitare. Suntem în discuţii cu foarte multe şi în momentul în care sunt semnate şi avizate contractele vom anunţa public. Sperăm ca săptămâna viitoare să vă dăm primele veşti legate de fetele din lot“, a punctat Petrişor Albu.

Liga Florilor

Programul etapei a 19-a: joi, 7 martie: Danubius Galaţi – SCM Vâlcea 14-30; sâmbătă, 9 martie – ora 11.00: SCM Craiova – CSM Slatina, ora 18.00: Dunărea Brăila – Corona Brașov; duminică, 10 martie – ora 17.00: Baia Mare – U Cluj, ora 18.00: Gloria Buzău – Gloria Bistriţa; luni, 11 martie – ora 18.00: HC Zalău – Măgura Cisnădie.
Clasament: 1. Vâlcea 51 puncte (golaveraj 463-364), 2. CSM Bucureşti 45 (484-366), 3. Brașov 31 (440-425), 4. Cisnădie 29 (406-403), 5. Baia Mare 25 (382-382), 6. Craiova 24 (370:376), 7. Bistriţa 24 (380-396), 8. Zalău 20 (423-428), 9. Buzău 20 (367-379), 10. Slatina 20 (396-410), 11. Brăila 17 (396-423), 12. „U“ Cluj 6 (436:497), 13. Galaţi 5 (366-460), 14. Roman 0.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.