Acasă Sport Fotbal / Guşatu, după CSO Filiaşi - FC Pucioasa 4-3: „Mă doare...

Fotbal / Guşatu, după CSO Filiaşi – FC Pucioasa 4-3: „Mă doare capul!“

-

Divizionara C CSO Filiaşi s-a impus în meciul susţinut astăzi, pe stadionul „Chimia“ din Işalniţa, scor 4-3, în compania echipei FC Pucioasa, într-o partidă contând pentru etapa a 17-a din Liga a III-a, seria 3. Acelaşi scor s-a înregistrat şi în runda trecută, contra Unirii Bascov. De data asta doljenii au marcat prin Sabin Lupu (‘9, ’50, ’61) şi Răzvan Negrescu (’81), în timp ce oaspeţii au punctat prin Tiberiu Calofir (’76, ’90+2 – penalti) şi Florin Leţu (’82).

CSO Filiaşi: Munteanu – Şchiopu, Vulpe, Aurel Lupu, Tereche – Dănuţ Stancu, Stăiculescu, Sabin Lupu, Stoenac – Creţu, Mărgărit. Au mai intrat: Armăşelu, Negrescu, Ghighilicea, Robert Stancu.

Antrenorul lui CSO Filiaşi, Mugur Guşatu, a declarat că echipa sa şi-a compliat singură jocul şi nu înţelege de ce a apărut precipitarea în rândul elevilor săi.

„E incredibil ce s-a întâmplat. De la 3-0 şi 4-1, fără probleme, să ne tremure chiloţii pe final? Am transpirat tot la meciul ăsta de emoţii. Orice minge aruncată în careu a creat panică, era disperare în careul nostru şi nu ştiu de ce. Mă doare capul! Meciul ăsta nu anunţa niciun fel de problemă, l-am controlat, dar uite că a trebuit să câştigăm din nou cu emoţii“, a declarat Mugur Guşatu, în exclusivitate pentru GdS.

În urma acestui succes, CSO Filiaşi ocupă locul 8 în C3, iar în etapa viitoare va evolua pe terenul formaţiei Universitatea II Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cetăţean captiv între două primării. Partea a doua

Un doljean încearcă să afle, cu certitudine, de ani buni, de care primărie aparţine terenul său, situat la marginea Craiovei. Pe hărţile de la OCPI figurează pe Cârcea, dar impozitul îl plăteşte la Craiova. Situaţia a apărut din cauză că nici până acum autorităţile nu au clarificat limitele administrative ale Craiovei cu localităţile limitrofe.

Horoscop

Berbec Puteţi susţine discuţii elevate spre admiraţia celorlalţi. La un moment dat, vă veţi mira şi voi, cât sunteţi de capabil pentru...