20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Leuţii“ lui Vrăjitoarea au făcut prăpăd la Braşov

„Leuţii“ lui Vrăjitoarea au făcut prăpăd la Braşov

Pepiniera Universităţii Craiova are un nou motiv de bucurie, după ce grupa de copii născuţi în anul 2005 a reuşit să termine pe primul loc la puternicul turneu de fotbal juvenil Braşov Indoor Cup. Elevii lui Bogdan Vrăjitoarea au realizat în grupă trei victorii, 11-0 cu Tâmpa Braşov, 11-0 cu Huşi şi 7-0 cu Sibiu, şi o remiză, 0-0 cu Kinder Constanţa. În semifinale au trecut la pas de Unirea Slobozia, pe care au învins-o cu 4-0 şi apoi s-au reîntâlnit cu cei de la Kinder Constanţa, însă de data aceasta, în finală, și i-au surclasat pe dobrogeni impunându-se cu 4-0.

Gruparea din Bănie a dat şi portarul turneului, Alex Bunea (foto 2), care „a câştigat pe merit acest trofeu, fiind de departe cel mai bun, şi cred că am fi putut obţine şi alte premii individuale, dar organizatorii au dorit, probabil, să împace pe toată lumea“, după cum a subliniat antrenorul craiovean, pentru GdS.

Principalii marcatori ai Craiovei au fost Alexandru Capac (8 goluri) şi Fabian Şandru (7).

„Trebuie să găsim cât mai multe meciuri“

Antrenorul Centrului de Copii şi Juniori al Universităţii Craiova, Bogdan Vrăjitoarea, s-a arătat încântat de prestaţiile de la Braşov şi speră să găsească în viitorul apropiat cât mai multe turnee puternice pentru elevii săi, care anul acesta nu evoluează într-o competiţie FRF cu finalitate pe ţară.

„Sunt mulţumit de ceea ce am realizat la Braşov şi nu mă refer în mod special la scorurile pe care le-am realizat, ci la prestaţiile avute, dovadă stând şi faptul că am fost apreciaţi de toată lumea. Meritul este al tuturor copiilor şi golurile marcate au fost rodul muncii întregii echipe. Obiectivul meu şi al clubului este ca aceşti copii să crească valoric de la an la an, aşa cum s-a întâmplat până acum, şi sperăm să-i vedem în viitor în echipa mare a Craiovei. Pentru viitor avem câteva oferte de a merge la turnee şi le vom da curs, pentru că este singura noastră modalitate de a ţine aceşti copii concentraţi. Spun asta pentru că anul acesta se ştie că grupele de 2005 nu participă într-un campionat organizat de FRF, li s-a dat competiţie celor născuţi în 2004, şi atunci trebuie să găsim cât mai multe meciuri pentru aceşti juniori. Indiferent câte antrenamente ai face, se simte lipsa jocurilor pe perioada unui an“, a explicat Bogdan Vrăjitoarea, pentru GdS.

Grupa de juniori născuţi în 2005 a fost compusă din următorii: Alexandru Bunea, Rafael Vlăsceanu – Denis Dragu, Mario Sîrbu, Denis Benga, Adelin Dumitru, Bogdan Duţă, Lucian Duţă, Frederico Cîrpici, Alexandru Capac, Robert Lăpădătescu, Rareş Gheorghiade, Dorian Sichitiu, Mario Tudor, Bogdan Brăşfăleanu, Fabian Şandru, Vlăduţ Nedelcu, Andrei Pîrvu, Ionuţ Pîrvu, Robert Tamaş, Alberto Călin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS