Acasă Sport Fotbal / „U“ Craiova nu a scăpat de amendă după petarda aruncată...

Fotbal / „U“ Craiova nu a scăpat de amendă după petarda aruncată la meciul cu Astra

-

În cadrul şedinţei de astăzi a Comisiei de Disciplină din cadrul FRF a fost analizat, printre altele, şi evenimentul petrecut în minutul 88 al meciului „U“ Craiova – Astra Giurgiu, scor 1-2. Este vorba despre o petardă care a explodat în apropierea jucătorului oaspete Zoua, la o fază fixă petrecută în careul echipei giurgiuvene. Verdictul membrilor FRF a fost următorul: „În baza art. 83.1. și 3.a și c din RD, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul U Craiova 1948 CS SA cu o penalitate sportivă de 22.500 lei“.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.