16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportElevii lui Vasile Florea au confirmat la Buzău

Elevii lui Vasile Florea au confirmat la Buzău

Echipa de tenis de masă a Universităţii Craiova a avut o comportare foarte bună la Campionatele Naţionale de Seniori, desfăşurate recent la Buzău, reuşind două calificări în primii 32 de sportivi şi una în primii 16.

„Am reuşit să ne calificăm cu doi sportivi în primii 32, în speţă Cristi Bărbulescu şi Cristian Bogdan, respectiv cu unul în primii 16, Alex Glogogeanu, ceea ce este extraordinar pentru clubul nostru. A fost mai mult decât ne aşteptam, mai ales că toţi sportivii au pornit din calificări şi au muncit bine ca să ajungă să lupte în meciurile importante. Cristi Bogdan a pierdut cu 4-1 în faţa unui băiat legitimat la Buzău, Gabriel Poştoacă, iar Bărbulescu a pierdut la favoritul 5, Dragoş Oprea, cu 4-1, şi Alex Glogogeanu a câştigat la Alexandru Vrabie, tot de la Buzău, cu 4-1, şi a pierdut la fel la favoritul 3-4, Alexandru Manole, cu 4-1. Aceste clasări sunt foarte bune, mai ales că au participat şi jucători din Superligă şi chiar din străinătate, inclusiv din Bundesliga, cum ar fi Ovidiu Ionescu, vicecampion european. Era greu să luăm o medalie în condiţiile acestea“, a explicat antrenorul Vasile Florea, pentru GdS.
„Acum urmează barajul pentru intrarea în Superligă, în perioada 1-14 aprilie, federaţia trebuind să stabilească în curând toate detaliile. În mai avem programat şi Campionatul Naţional de Juniori, unde suntem reprezentaţi de Cristi Bogdan, jucător care a fost inclus de curând în lotul naţional şi, dacă va merge bine şi la Cupa României, ar putea face parte din delegaţia României pentru Campionatul European de juniori din vară, ceea ce ar fi extraordinar pentru noi“, a mai spus Vasile Florea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS