11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiova II şi Astra II s-au anihilat (FOTO, VIDEO)

Craiova II şi Astra II s-au anihilat (FOTO, VIDEO)

Echipa secundă a Universității Craiova a remizat, scor 0-0, în partida susținută ieri, pe stadionul „Extensiv“, în compania formației Astra II, contând pentru etapa a 16-a din Liga a III-a, seria 3. În ciuda scorului „alb“, cele două formaţii au oferit un fotbal bun celor prezenţi în tribune, s-au apărat foarte bine şi şi-au creat câte două-trei mari ocazii de gol de fiecare. În contul alb-albaştrilor am putut consemna două şuturi bune ale lui Raoul Baicu şi o pătrundere bună, dar cu o finalizare nedorită a lui Alex Vulpe, în prima repriză, în timp ce în mitanul secund Hrvoje Spahija şi-a trecut în cont o bară, reluând cu capul din marginea careului mic după o centrare din corner a lui Traşcă (‘82).
Universitatea II Craiova: Preduț – A. Sîrbu, Mitran, Spahija, Zete – Al. Vulpe (‘69, V. Constantin), Țoiu, An. Dobre – Bîrzan (‘78, Fl. Ispas), Baicu, Trașcă. Antrenor: Dragoș Bon.
Astra II: Voican – I. Mihăilă, Crișan, Dima, Trușescu – Chiriac – D. Gheorghe, G. Șerban, Banu, Duminică (‘88, Brăila) – Mucuță (‘79, Rusu). Antrenor: Costel Lazăr.
Cartonașe galbene: Sîrbu ‘26, Trașcă ‘68 / Chiriac ‘13, Trușescu ‘27.
Au arbitrat: Vasile Buzea – Liviu Barbu, Marian Istrate.
Observatori: Adrian Ion, Viorel Nicolescu.

Pentru galerie foto, click aici.

În urma acestei remize, Universitatea II Craiova a rămas pe locul 11, cu 18 puncte, iar în etapa viitoare va evolua pe terenul formaţiei Unirea Bascov, confruntarea fiind programată sâmbătă, de la ora 15.00.

Bon: Ne dă de gol lipsa experienţei în faţa porţii adverse

La finalul întâlnirii, antrenorul echipei secunde a Ştiinţei, Dragoş Bon, s-a împăcat greu cu remiza şi a apreciat evoluţia elevilor săi.

„Cred că a fost un meci frumos, plăcut pentru cei care l-au urmărit din tribune. Îmi pare rău că în prima repriză nu am reuşit să concretizăm una dintre marile ocazii pe care le-am avut, pentru că ne-am creat trei ocazii rarisime, dar asta este. Chiar le-am spus băieţilor la pauză că sunt mulţumit de poziţionare, de atitudine, dar că le cer să fie mult mai concentraţi la finalizare, pentru că ne dă de gol lipsa experienţei în faţa porţii adverse. În repriza a doua am avut o bară, la lovitura de cap a lui Spahija, au mai fost şi alte oportunităţi tot din fază fixă, dar parcă nu a vrut să intre mingea în poartă. Am întâlnit o echipă bună, care a încercat să joace fotbal şi, repet, cred că a fost un joc plăcut. Cred că este un rezultat echitabil până la urmă, chiar dacă numărul de ocazii mari ne-a aparţinut, în timp ce ei au avut pe alocuri o posesie mai bună. Să sperăm că vom reuşi în următoarele partide să fim mai concentraţi şi mai eficienţi. Ne aşteaptă o deplasare dificilă la Mioveni, unde jucăm cu Unirea Bascov, şi sperăm să ne refacem repede după acest joc şi să venim cu puncte din această deplasare“, a declarat Dragoş Bon, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS