Acasă Sport Victorie cu emoţii pentru CSO Filiaşi

Victorie cu emoţii pentru CSO Filiaşi

-

Divizionara C CSO Filiaşi a început cu dreptul în returul Ligii a III-a, seria 3, reuşind să câştige cu 4-3 partida susţinută vineri, pe stadionul „Chimia“ din Işalniţa, în faţa formaţiei Unirea Bascov, contând pentru etapa a 16-a. Meciul a fost antrenant, presărat cu goluri frumoase, dar şi cu greşeli, finalul fiind unul electrizant, şi asta pentru că doljenii au evoluat cu un om în minus şi aveau de apărat fragilul avantaj de un gol (4-3). Golurile gazdelor au fost marcate de Marian Stoenac (’19, ’30), Alexandru Gheorghişor (’22) şi Daniel Mărgărit (’58 – penalti), în timp ce oaspeţii au punctat prin Andrei David (’24, ’73 – penalti) şi George Negoiţă (’44).
CSO Filiaşi: Dorinel Mihăileanu – Marian Stoenac (’67, Răzvan Negrescu), Robert Vulpe, Aurel Lupu, Robert Stancu (’63, David Stăiculescu) – Dănuţ Stancu, Mihai Şchiopu – Alex Gheorghişor, Sabin Lupu (’81, Claudiu Ghighilicea), Fabian Cruşoveanu – Daniel Mărgărit (’86, Claudiu Ştefan). Antrenor: Mugur Guşatu.
Unirea Bascov: Florin Şerban – Dragoş Ciocârlan, Bogdan Stancu, George Negoiţă, Nicolae Marian (’27, George Ivan), Cosmin Piscanu (’53, Ovidiu Comănescu), Adrian Iamandi (’62, Bogdan Arsenică), Andrei Ovricanu, Antonio Stan, Andrei David, Robert Dalu. Antrenor: Adrian Dulcea.
Cartonaş roşu: Fabian Cruşoveanu ’63.
Au arbitrat: Dorin Burloiu (Galaţi) – Răzvan Bedreagă (Galaţi), Florin Iftode (Târgu Bujor).
Observatori: Luis Moisescu (Severin), respectiv Vasile Dan (Pucioasa).

„A fost mai greu decât ne aşteptam“

Căpitanul formaţiei CSO Filiaşi, Aurel Lupu, a admis că victoria este foarte preţioasă, mai ales în condiţiile în care a fost obţinută.
„A fost un meci foarte greu, nici nu ne aşteptam să fie aşa. La cum ne-am pregătit şi ce încredere aveam în noi, în meci a fost cu totul altceva. Până la urmă cred că experienţa şi-a spus cuvântul la golurile primite. Mânăileanu este un portar tânăr, la început de carieră, nu a prins încredere, dar sperăm ca pe parcurs să se regleze şi aceste lucruri. Cred că şi unele decizii ale arbitrului au fost greşite, iar unele cartonaşe au fost acordate uşor. Mă bucur că au marcat şi din jucătorii nou-veniţi. Aveam încredere în ei că vor face un joc foarte bun şi îi credităm în continuare, pentru că sunt jucători valoroşi, de Liga a II-a şi chiar de Liga I, şi e clar că trebuie să facă diferenţa“, a declarat Aurel Lupu, pentru GdS.
„A fost puţin cam greu cu terenul, cu vântul, dar a trebuit să ne adaptăm. Finalul a fost dificil pentru noi. De când s-a dat cartonaşul roşu ne-a fost mai greu în zece oameni. Mă simt foarte bine la echipă, băieţii m-au primit foarte frumos, conducerea s-a ţinut de cuvânt faţă de noi, este o atmosferă bună şi trebuie să lucrăm la omogenizarea echipei, pentru că sunt mulţi jucători noi şi nu ne cunoaştem prea bine în teren“, a spus la rândul său Marian Stoenac.
În urma acestui succes, CSO Filiaşi a făcut schimb de locuri cu Unirea Bascov, regăsindu-se pe 9, cu 23 de puncte. În partida viitoare, formaţia antrenată de Mugur Guşatu va juca tot acasă, pe „Chimia“, împotriva formaţiei FC Pucioasa.

ȘTIRI VIDEO GdS