5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Pandurii au plecat cu un punct de la Mioveni

Fotbal / Pandurii au plecat cu un punct de la Mioveni

Formația olteană Pandurii Târgu Jiu a reușit să contabilizeze un punct în partida susținută sâmbătă, după ce a terminat la egalitate, scor 2-2, în deplasare, în fața echipei CS Mioveni, din cadrul etapei a 23-a din Liga a II-a.

Gorjenii au deschis scorul prin Andrei Blejdea, care a intrat în careu cu mingea la picior, a driblat un adversar și a finalizat cu un șut la colțul lung (’20, 0-1).

Gazdele au replicat în prelungirile primei reprize după o fază inițiată de Simon Măzărache, fostul atacant al Universității Craiova, care a pătruns în careu, șutul  său a fost blocat, însă mingea a ajuns cu șansă la Ionuț Rădescu și acesta nu a greșit ținta având în față poarta goală (’45+1, 1-1).

Oltenii au continuat să fie periculoși și în partea a doua a meciului, dovadă că au reușit să intre din nou în avantaj, golul doi fiind marcat de Patrick Popescu, cu o lovitură de cap (’60, 1-2).

Avantajul de pe tabelă nu a durat prea mult și asta pentru că Simon Măzărache a marcat cu un șut deviat, pecetluind soarta partidei (’62, 2-2).

CS Mioveni: V. Sima – Kilyen, Celea, Burnea, Ed. Stoica – Rădescu, Boboc, R. Lazăr, Coşereanu – Hergheligiu (’56, V. Balint), Măzărache. Antrenor: Daniel Opriţa.

Pandurii: Al. Costache – N. Cotolan, R. Gheorghe, Dănescu, Brînzan, Al. Vasilescu, L. Tudor, P. Popescu (’64, Tănăsoiu), Trancă (’85, Dinu), Al. Vodă, Blejdea (’74, Bratu). Antrenor: Adrian Bogoi.

În urma acestui rezultat, Pandurii Târgu Jiu se regăsește pe locul 10, cu 29 de puncte, iar în runda viitoare va evolua pe teren propriu în compania formației bucureștene Daco-Getica, fostă Juventus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS