12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVolei / Echipele SCM „U“ luptă în deplasare

Volei / Echipele SCM „U“ luptă în deplasare

Iubitorii voleiului nu vor avea parte de niciun meci pe viu în acest sfârşit de săptămână, deoarece ambele formaţii ale SCM „U“ Craiova evoluează în deplasare.
Formaţia masculină, a doua clasată pe prima scenă a ţării, întâlneşte sâmbătă, 2 martie, de la ora 18.00, în Transilvania, pe CSM Câmpia Turzii (locul 8), duelul contând pentru etapa a 19-a.

„Avem moralul mult mai bun acum, după victoria cu Dinamo, şi sperăm să o ţinem tot aşa. Mergem să luptăm la Câmpia Turzii, unde întâlnim o echipă care joacă excepţional acasă şi care se apropie de valoarea Dejului în jocurile de pe teren propriu, aşa că trebuie să fim foarte atenţi, să nu facem vreo gafă acolo“, a declarat căpitanul Craiovei, Laurenţiu Lică, pentru GdS.

„Ne aşteaptă un meci greu la Câmpia Turzii, care joacă într-o sală mică, este o echipă luptătoare, incomodă. Chiar dacă la prima vedere putem spune că nu este de valoarea noastră, Câmpia Turzii este o echipă periculoasă şi trebuie să fim foarte atenţi“, a comentat antrenorul Dănuţ Pascu.

La rândul lor, fetele de la SCM „U“ debutează sâmbătă, de la ora 11.00, în play-off-ul Diviziei A2 Vest. Trupa lui Lucian Zlotea joacă în prima etapă pe terenul celor de la CSU Oradea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS