14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Misiune îndeplinită pentru „U“ Craiova la Miercurea Ciuc

Fotbal / Misiune îndeplinită pentru „U“ Craiova la Miercurea Ciuc

Universitatea Craiova și-a confirmat statutul de favorită în partida susținută în această seară, în Harghita, și s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce s-a impus, scor 3-0, în disputa cu Csikszereda Miercurea Ciuc, din cadrul sferturilor de finală. De remarcat starea deplorabilă a gazonului, care a semănat foarte mult cu o orezărie. Glumind puțin, prin acest succes Știința a răzbunat-o pe Dinamo, echipă de Liga I eliminată de „ciucani“ la penaltiuri.

Alb-albaștrii au deschis scorul prin Dimitrov, care a reluat de la șapte metri, o minge venită de pe stânga, de la Bancu, după ce Fortes și Drăghici au luftat în centrul careului (’27, 0-1).

Oltenii și-au asigurat calificarea prin Bărbuț, care l-a învins de Bordaș din două încercări (’80, 0-2).

Rezultatul final l-a stabilit Elvir Koljic, care a îndeplinit o simplă formalitate de la patru metri, după o cursă și o pasă decisivă a lui Cicâldău (’90+1, 0-3).

Miercurea Ciuc: D. Bordas – A. Majzik, S. Mitra, Lalic, Nemes  – S. Veres, A. Csuros (’87, Casiadi) – Z. Nagy (’62, Pal), Pantovic (’68, Hodgyai), B. Antal – B. Bajko. Antrenor: Valentin Suciu.

„U“ Craiova: Pigliacelli – Dimitrov, Donkor, Ferreira, Bancu – Bic, Mateiu – Drăghici, Rocha (’85, Cicâldău), Mihăilă (’74, Bărbuț) – Fortes (’62, Koljic). Antrenor: Devis Mangia.

Cartonașe galbene: Nemes ’86 / Donkor ’14, Bic ’77.

Au arbitrat: Iulian Dima – Bogdan Gheorghe, Gabriel Bârjac; Ionuț Coza.

Observatori: Dan Jiga, Ciprian Paraschiv.

Universitatea Craiova schimbă frontul acum, urmând să o întâlnească luni, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe Astra Giurgiu, în etapa a 26-a, ultima din campionatul regular al Ligii I.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS