22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Satelitul“ a pierdut la Măgurele

„Satelitul“ a pierdut la Măgurele

Echipa secundă a Universităţii Craiova a încheiat cu o înfrângere perioada de pregătire premergătoare returului Ligii a III-a, seria 3. Elevii lui Dragoş Bon au cedat sâmbătă, cu 3-1 (1-0), pe terenul liderului Turris Turnu Măgurele, golul alb-albaştrilor fiind semnat de Ştefan Baiaram.

„A fost un meci foarte bun, pe un teren extraordinar. Gazdele au folosit sistemul de încălzire al terenului şi astfel suprafaţa a fost perfectă. Am întâlnit o echipă puternică, mult mai bună decât în turul campionatului, dar şi aşa am avut o replică bună. Golurile le-am luat din cauza greşelilor personale, dar nu sunt supărat, pentru că sunt convins că băieţii vor fi mult mai atenţi în partidele oficiale. Pot spune că suntem pregătiţi să începem şi cu siguranţă vom avea rezultate bune în retur“, a declarat antrenorul „satelitului“, Dragoş Bon, pentru GdS.

Universitatea II Craiova: Preduţ – Sârbu, Ion, Spahija, Zete – Ţoiu, Puţaru – Al. Vulpe, Traşcă, Bîrzan – Baicu. Au mai intrat: Mitran, Vali Constantin, Andrei Dobre, Baiaram, Albăstroiu, Pascu, Ispas.

Tot sâmbătă ar fi trebuit să se testeze şi CSO Filiaşi cu Ştiinţa Turceni, dar terenurile arenei „Chimia“ s-au prezentat cu un strat gros de zăpadă şi amicalul de sâmbătă a fost anulat.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS