6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiova II şi CSO Filiaşi, la ultimul test

Craiova II şi CSO Filiaşi, la ultimul test

Formaţiile doljene Universitatea II Craiova şi CSO Filiaşi susţin în acest sfârşit de săptămână ultimele teste înainte de reluarea campionatului din Liga a III-a, al cărui retur va începe pe 2 martie.
„Satelitul“ Ştiinţei întâlneşte sâmbătă, de la ora 12.00, în deplasare, pe colega de competiţie Turris Turnu Măgurele, liderul seriei a 3-a. Acesta este al şaptelea test din această iarnă pentru elevii lui Dragoş Bon, care până acum au înregistrat trei victorii (16-0 cu Juventus Bascov, 3-1 cu Pandurii Târgu Jiu şi 6-1 cu Sporting Roşiori), două egaluri (2-2 cu Unirea Bascov şi 1-1 cu Viitorul Dăeşti), şi o înfrângere (0-2 cu ACS Energeticianul).
Tot sâmbătă, de la ora 12.00, va juca şi CSO Filiaşi. Trupa antrenată de Mugur Guşatu şi Cosmin Fruntelată îşi va măsura forţele pe stadionul „Chimia“ din Işalniţa cu Ştiinţa Turceni, liderul Ligii a IV-a Gorj. Aurel Lupu şi colegii săi au susţinut până acum cinci amicale, bilanţul fiind următorul: trei victorii (5-2 cu Sporting Roşiori, 5-2 cu CSJ Craiova U19 şi 2-0 cu CSM Slatina), o remiză (1-1 cu FC Argeş) şi o înfrângere (0-1 cu Pandurii Târgu Jiu).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS