9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDan Zdrâncă începe aventura la Al Ain

Dan Zdrâncă începe aventura la Al Ain

Craioveanul Dan Zdrâncă şi-a câştigat respectul în fotbalul arab. După un an petrecut în Oman, la Saham, şi patru ani în Arabia Saudită, la Al Hilal, cu rezultate remarcabile la ambele cluburi, ca antrenor cu portarii, fostul goalkeeper al formaţiei Electroputere Craiova, Astra, FC Braşov, Farul şi Jiul Petroşani va începe o nouă aventură, de data asta în Emiratele Arabe Unite, la Al Ain, a doua clasată în UAE League.
Dan Zdrâncă şi-a clarificat luni seară situaţia contractuală, iar ieri a stat de vorbă cu GdS despre noua provocare. „Puiu“ a explicat de ce a plecat de la Al Hilal şi cum a ajuns la noua echipă, declarându-se foarte mulţumit de noul contract şi de condiţiile de lucru.

„Mă bucur foarte mult că am clarificat totul şi astăzi (ieri – n.r.) am fost prezentat oficial. Din momentul în care cei de la Al Hilal au zis «stop», ei m-au sunat imediat. De la Al Hilal am plecat pentru că a venit un antrenor nou, cu staff-ul complet, iar eu puteam să trec din nou la olimpici (tineret – n.r.), dar după ce am avut atâtea sezoane la prima echipă, câştigând şi campionate, Cupa Regelui şi lucrând cu Ramos Diaz şi Jorge Jesus, nu puteam să cobor stacheta. Le-am spus asta şi m-au înţeles, ne-am despărţit prieteni. În plus, avem deja patru propuneri să rămân în Arabia Saudită, iar în ziua în care am devenit liber de contract am primit o ofertă de nerefuzat de la Al Ain, un club foarte mare. Portarul de aici, Khaled Eissa, care este portarul numărul 1 al echipei și naționalei din Emirate, m-a dorit şi m-a propus, aşa am înţeles. Tot el m-a şi sunat și mi-a zis că își dorește să lucreze cu mine“, a explicat Dan Zdrâncă, pentru GdS.

„Sunt foarte mulţumit“

Întrebat de ce a găsit la Al Ain, Dan Zdrâncă a subliniat că are toate condiţiile necesare performanţei şi că este foarte mulţumit de contractul semnat.

„Am semnat un contract valabil un an şi jumătate şi este foarte bine din punct de vedere financiar, condițiile sunt excelente şi ieri (luni – n.r.) a venit un antrenor, un spaniol, şi a fost din start de acord să lucreze cu mine. Mă ştia din vedere, pentru că acum doi ani, când eu lucram cu Ramon Diaz, el era antrenorul lui Al Ettifag. Mi-a zis dacă am fost la meciul direct când i-a învins Al Hilal cu 1-0, şi când i-am spus că da, a apreciat evoluţia portarului meu. Acum aştept să intru în pâine şi îmi doresc mult să avem rezultate bune, pentru că avem obiective mari de realizat“, a declarat Dan Zdrâncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS