6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportŞtefan Baiaram şi Alex Sârbu vin tare din urmă (VIDEO)

Ştefan Baiaram şi Alex Sârbu vin tare din urmă (VIDEO)

Echipa secundă a Universităţii Craiova a încheiat săptămâna trecută en fanfare, bifând victorii în ambele partide amicale susţinute, 3-1 cu Pandurii la Târgu Jiu şi 6-1 cu Sporting Roşiori. Printre remarcaţi s-au numărat şi mijlocaşul ofensiv Ştefan Baiaram (foto, la minge), dar şi fundaşul dreapta Alex Sârbu, jucători care cochetează de ceva vreme cu loturile echipelor naţionale Under 17, respectiv Under 18. Baiaram, care şi-a trecut numele pe lista marcatorilor contra divizionarei B, iar cu Sporting a creat multe faze de poartă, ne-a declarat că îşi doreşte foarte mult să aibă rezultate notabile cu „satelitul“ în returul campionatului de la Liga a III-a şi să-l convingă pe selecţionerul Daniel Mogoşanu să-l convoace la meciurile din luna martie, din cadrul Turului de Elită, ultima fază dinaintea Campionatului European.

„Am întâlnit un adversar bun, am avut posesie, am jucat ce a trebuit şi e bine că am câştigat la o aşa diferenţă. Ne-am pregătit foarte bine în această iarnă, Mister ne-a explicat ce avem de făcut şi presimt că va fi foarte bine. Sperăm să facem o figură foarte frumoasă în returul campionatului. Mă bucur că a venit şi selecţionerul U17 Daniel Mogoşanu la acest meci cu Sporting Roşiori să mă vadă, este întotdeauna o motivaţie în plus şi sper să fac meciuri foarte bune în campionat şi să-l determin să mă convoace la echipa naţională. Puteam să joc sub tricolor la dubla cu Serbia din noiembrie 2018, desfăşurată la noi, la Craiova, dar nu am putut să onorez convocarea din cauza unei accidentări serioase (o fractură de claviculă – n.r.). Ştiu că va veni şi rândul meu şi atunci când mi se va ivi ocazia o să joc foarte bine“, a declarat Ştefan Baiaram, pentru GdS.

„Va fi un retur foarte bun pentru noi“

Abia revenit de la naţionala Under 18, fundaşul dreapta Alex Sârbu a afirmat că pregătirea bună din această iarnă l-a ajutat foarte mult şi că îşi doreşte să confirme aşteptările tuturor.

„Am făcut ultimele două meciuri de pregătire foarte bune, am învins la Pandurii cu 3-1, o echipă de Liga a II-a, şi acum pe Sporting Roşiori, o colegă de serie. Suntem pe un drum ascendent şi sperăm să o ţinem tot aşa. Cred că va fi un retur foarte bun pentru noi şi sper să terminăm cât mai sus. Am jucat foarte bine şi în tur, doar că ne trebuie mai multă şansă“, a spus Sârbu, pentru GdS. „Am participat la ultima acţiune a naţionalei Under 18, o dublă amicală cu Cipru, în primul am făcut egal, iar pe al doilea l-am câştigat, şi am avut evoluţii bune. Sper să fiu convocat în continuare la naţională. Trecerea de la echipa de club la naţională a fost destul de uşoară, fiind obişnuit cu nivelul tare de antrenament de la prima echipă a Craiovei, eu fiind şi în cantonament în Antalya. M-am acomodat foarte bine acolo. M-am simţit foarte bine şi la echipa mare, şi dacă o să muncesc la fel de bine în continuare, pot să sper să urc din nou şi să rămân“, a mai spus Sârbu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS