5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Avem doi „lei“ în echipa etapei a 24-a

Fotbal / Avem doi „lei“ în echipa etapei a 24-a

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat astăzi echipa etapei a 24-a. Din „unsprezecele“ întocmit de membrii comisiei şi ai revistei LPF fac parte şi doi dintre componenţii Universităţii Craiova, în speţă portarul Mirko Pigliacelli şi fundaşul Ivan Martic.

Iată cum arată echipa etapei a 24-a:

PORTAR:
Mirko Pigliacelli („U“ Craiova / 25 de ani / 24 jocuri) – Graţie intervenţiilor sale, craiovenii au ajuns la 396 de minute consecutive fără gol primit, un record pentru ediţia curentă. Prinde pentru a patra oară echipa etapei!
FUNDAŞI:
Ivan Martic („U“ Craiova / 28 de ani / 17 jocuri) – Un jucător care depune un efort fantastic pe durata unui meci. A acoperit excelent întreg flancul drept al craiovenilor.
Florin Gardoş (Poli Iaşi / 30 de ani / 3 jocuri) – A făcut cel mai bun meci de la revenirea în Liga 1 Betano. Intervenţiile sale ne-au amintit de evoluţiile din peroada când îmbrăca tricoul FCSB, în urma cărora a fost transferat în Premier League.
Andrei Mureşan (CFR Cluj / 33 de ani / 17 jocuri) – A înscris pentru clujeni, reuşita sa fiind a doua în ediţia curentă şi a zecea pe prima scenă din România. S-a achitat bine de sarcinile primite de pe banca tehnică.
Risto Radunovic (Astra / 26 de ani / 18 jocuri) – A înscris primul gol în Liga 1 Betano, reuşita sa aducându-le giurgiuvenilor un punct preţios în lupta pentru un loc din play-off.
MIJLOCAŞI:
Cătălin Golofca (FC Botoşani / 28 de ani / 24 jocuri) – A reuşit un nou gol decisiv pe terenul bucureştenilor. A fost a treia reuşită din acest sezon, în contul său fiind trecute şi patru pase decisive.
Nicolas Gorobsov (Concordia / 29 de ani / 22 jocuri) – A acoperit excelent zona din faţa apărării, de unde a recuperat multe mingi. Căpitanul ilfovenilor a ajuns la 114 meciuri pe prima scenă din România.
Diego Fabbrini (FC Botoşani / 28 de ani / 17 jocuri) – Este jucătorului începutului de an din Liga 1 Betano! A contribuit cu două goluri şi un assist la toate cele trei victorii la limită reuşite de moldoveni în 2019.
Florin Ştefan (Sepsi OSK / 22 de ani / 15 jocuri) – Pe durata celor 78 de minute în care s-a aflat în teren, tânărul component al naţionalei U 21 s-a evidenţiat în mai multe rânduri prin acţiunile ofensive de calitate. Prinde pentru a doua oară echipa etapei.
ATACANŢI:
Denis Alibec (Astra / 28 de ani / 18 jocuri, FOTO) – A driblat, le-a oferit colegilor mingi utile şi a pus în permanenţă presiune pe apărătorii adverşi. Sub conducerea lui Constantin Enache, Denis şi-a regăsit pofta de fotbal, dovadă fiind şi cifrele sale: trei goluri şi tot atâtea assisturi!
Birahima Tandia (Sepsi OSK / 25 de ani / 23 jocuri) – Decarul covăsnenilor a fost arma principală de atac. A înscris pentru a zecea oară în ediţia curentă şi a ajuns 15 reuşite în 40 de meciuri disputate în Liga 1 Betano.
ANTRENORUL ETAPEI:
Liviu Ciobotariu (FC Botoşani / 47 de ani) – A reuşit a patra victorie la rând şi a urcat pe loc de play-off. FC Botoşani este gruparea cu cele mai multe meciuri în care a înscris (22 de jocuri), iar în 2019 echipa a arătat foarte bine şi în defensivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS