Acasă Sport Atletism / Cristina Bălan, argint în Turcia cu echipa de ștafetă a...

Atletism / Cristina Bălan, argint în Turcia cu echipa de ștafetă a României

-

Atleta grupării CSM Craiova, Cristina Bălan (foto), a reuşit să urce pe podium la Campionatul Balcanic Indoor de Seniori, găzduit de Istanbul, obţinând medalia de argint cu echipa de ștafetă 4×400 de metri a României. Echipa tricoloră a terminat pe locul doi, încheind cursa cu timpul de 3 minute, 42 de secunde și 39 de sutimi, în spatele Ucrainei, care a cucerit titlul balcanic, și în fața Croației. Alături de Cristina Bălan, din echipa României au mai făcut parte Camelia Gal, Bianca Razor și Sanda Belygan.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.