17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (m) / Ce meci nebun la sala mică! (FOTO, VIDEO)

Handbal (m) / Ce meci nebun la sala mică! (FOTO, VIDEO)

Derbiul rundei a 3-a din turul doi al campionatului Diviziei A – seria C la handbal masculin, Universitatea Craiova – Unirea Sânnicolau Mare, a oferit multe emoții celor aproximativ 200 de spectatori care au fost prezenți sâmbătă, la prânz, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“. Alb-albaștrii au început foarte prost meciul, iar oaspeții au profitat din plin, conducând autoritar prima repriză, pe care și-au adjudecat-o, scor 16-19, după ce diferența a fost la un moment dat de opt goluri.

Muștruluiți la pauză de antrenorul Cătălin Popescu, jucătorii Craiovei s-au trezit și au oferit un handbal de calitate, spre final părând o cu totul altă echipă. Universitatea a reușit să egaleze și chiar să câștige meciul, cu 36-29, și să ia o opțiune importantă pentru ocuparea locului secund.

Universitatea Craiova: Lupitu, Gheorghiță – Paul Iovănescu (2 goluri), Mihai Păun (1), Liviu Luntraru (9), Codruț Păun (5), Alex Mănescu (1), Ovidiu Ianăși (13), Radu Gușatu (4), Gabriel Rușeanu (1).

Sânnicolau Mare: Dărăbuț – Suba (9), Morar (7), Mutu (5), Drăgănescu (5), Vișan (1), Gabor (1), Becker (1).

„Parcă jucam noi în deplasare și ei acasă“

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Cătălin Popescu, a fost fost destul de supărat la final, chiar dacă echipa sa și-a atins obiectivul.

„Mă așteptam să fie un meci greu, dar prin prisma jocului prestat de echipa oaspete. Din păcate a fost greu din pricina jocului foarte slab din prima repriză al nostru. Cred că este cea mai proastă repriză de când sunt la echipă. Apărare – nimic, moi, statici, parcă jucam noi în deplasare și ei acasă. Eram convins că în repriza a doua o să revenim, pentru că am vorbit și cu băieții la pauză și le-am spus că nu e un capăt de țară, că mai sunt 30 de minute și trebuie să pornim practic de la 0-0. E bine să s-a terminat cu victoria noastră până la urmă, am revenit pe locul doi, dar o să avem meciuri grele în continuare, mai ales cel de la Sânnicolau Mare, din retur“, a explicat antrenorul Cătălin Popescu, pentru GdS.

În partida viitoare, Universitatea Craiova va evolua pe terenul liderului, CSM Școlar Reșița, meciul fiind programat sâmbătă, 23 februarie, ora nefiind momentan stabilită.

„Reșița este o echipă foarte bună, este neînvinsă, dar nu se știe niciodată. De obicei, duă un meci din ăsta mai slab ne mai revenim. Poate facem vreo surpriză la Reșița, pentru că la ei nu este nicio presiune, pentru că nu mai are cine să le ia locul întâi“, a comentat Cătălin Popescu.

Pentru galerie foto, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS