22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportWTA Doha: Simona Halep joacă astăzi împotriva Elinei Svitolina pentru un loc în finală

WTA Doha: Simona Halep joacă astăzi împotriva Elinei Svitolina pentru un loc în finală

Meciul dintre Simona Halep și Elina Svitolina, din semifinalele de la Doha, se va disputa astăzi, de la ora 15:30. Simona Halep a dezvăluit ce va face diferența în meciul cu Elina Svitolina, din semifinalele de la Doha. Fostul lider WTA o va întâlni pentru a opta oară pe ucraineancă, iar mentalul va fi decisiv.
„Suntem amândouă puternice pe picioare. Alergăm bine și lovim mingea destul de bine. Suntem în top și cred că toate suntem la un nivel înalt așa că mentalul cred că va face diferența”, a mai spus Halep.
Simona Halep are palmares negativ cu Elina Svitolina. Ucraineanca e în avantaj, 4-3, ea câștigând de două ori trofeul la Roma, după finale cu românca de 27 de ani. Totuși, Simona își aduce aminte cu plăcere de victoria (3-6, 7-6, 6-0) din sferturile de la Roland Garros 2017. „Eu îmi amintesc meciul de la Roland Garros, atunci când am câștigat. Va fi un meci greu, evident, o provocare. Nu am jucat cum mi-am dorit în anumite partide împotriva ei. Mâine am șansa să schimb acest lucru și să ies de pe teren fără regret. O să lupt și o să încerc să câștig”, a spus Simona Halep, în exclusivitate pentru Digi Sport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS