12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM Craiova a pierdut derbiul cu Vâlcea

SCM Craiova a pierdut derbiul cu Vâlcea

Derbiul Olteniei la handbal feminin, din cadrul etapei a 15-a din Liga Florilor, SCM Craiova – SCM Vâlcea, consumat joi seară, în Sala Polivalentă, s-a încheiat cu victoria formaţiei din Zăvoi cu scorul de 25-19 (13-12). Golurile echipei din Bănie au fost reuşite de Jelena Trifunovic (5), Zeljka Nikolic (4), Patricia Vizitiu (4), Maria Andreea Ianăși (3), Carmen Şelaru (2), Ana-Maria Tănăsie (1). Pentru învingătoare au marcat Natalia Vasilevskaia (6), Samara Da Silva Vieira (5), Ana-Maria Popa (4), Alicia Fernandez Fraga (4), Irina Glibko (2), Marta Lopez Herrero (2), Ines Khouildi (1), Florentina Craiu (1).

„În prima repriză puteam să ne urcăm pe «cai», dar nu am reuşit. Sunt momente-cheie, cu jucătoare cu nume, dar nu se arată din sânul echipei din păcate, iar condiţiile şi perioada pe care o traversăm cu problemele de accidentare nu putem să obţinem rezultate decât prin prisma unei echipe. Astăzi, sporadic, anumite jucătoare şi-au dat silinţa să facă parte din această echipă, dar nu toate, altele au vrut să se evidenţieze ele. Mergem înainte şi ne pregătim pentru meciul de Cupă de la Cisnădie“, a comentat antrenorul Craiovei, Bogdan Burcea.

„Ne pare foarte rău că am pierdut. Am sperat să ţinem aproape, dar fetele de la Vâlcea au moralul foarte bun şi s-a văzut asta. Noi ne-am dorit foarte mult victoria, dar au fost mai bune. Campionatul este lung, nu se ştie ce se va întâmpla, şi sperăm ca până la final să prindem un loc de podium. Felicit echipa din Vâlcea, are un parcurs foarte bun, dar lupta lor pentru titlu nu mă priveşte“, a declarat Patricia Vizitiu.

După acest joc, SCM Vâlcea continuă să fie lider, cu 45 de puncte, iar SCM Craiova se regăseşte pe 8, cu 18 puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS