17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Trupa lui Guşatu a învins la Slatina

Fotbal / Trupa lui Guşatu a învins la Slatina

Divizionara C CSO Filiaşi a înregistrat victoria în amicalul susţinut astăzi, la Slatina, în compania liderului din Liga a IV-a Olt, CSM Slatina. A fost 2-0 pentru trupa lui Mugur Guşatu, care a marcat prin Alex Gheorghişor (foto, la minge) şi Ion Creţu.

„S-a simţit o oboseală astăzi, doar este al treilea amical susţinut în trei zile, dar sunt mulţumit de modul cum s-au prezentat. Vor avea două zile libere, după care intrăm în linie dreaptă“, a declarat antrenorul Mugur Guşatu, pentru GdS.

CSO Filiaşi: Mânăileanu – Mihai Şchiopu, Aurel Lupu, Robert Vulpe, Robert Stancu – Gheorghişor, D. Stancu, Cruşoveanu, Stoenac – Mărgărit, Ghighilicea. Au mai intrat: Munteanu – Claudiu Ştefan, Negrescu, Unguru, Alin Stancu, Stăiculescu, Gherghina, Creţu, Şelaru, Armăşelu.

Acesta a fost al 5-lea amical susţinut în această iarnă de CSO Filiaşi şi penultimul din perioada precompetiţională. Bilanţul este următorul: trei victorii (5-2 cu Sporting Roşiori, 5-2 cu CSJ Craiova U19 şi 2-0 cu CSM Slatina), o remiză (1-1 cu FC Argeş) şi o înfrângere (0-1 cu Pandurii Târgu Jiu).

Ultimul test de dinaintea returului va avea loc sâmbătă, 23 februarie, de la ora 11.00, pe stadionul „Chimia“ din Işalniţa, cu Ştiinţa Turceni (liderul Ligii a IV-a Gorj).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS