19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / „Satelitul“ Ştiinţei a învins-o pe Pandurii la Târgu Jiu

Fotbal / „Satelitul“ Ştiinţei a învins-o pe Pandurii la Târgu Jiu

Echipa secundă a Universităţii Craiova a reuşit o victorie frumoasă în amicalul susţinut ieri, la Târgu Jiu, în faţa divizionarei B Pandurii. A fost 3-1 (2-0) pentru „leii“ lui Dragoş Bon, care au marcat prin Baicu, Bîrzan şi Baiaram. Golul gorjenilor a fost semnat de Trancă. La meci au fost prezenţi şi fostele glorii ale Ştiinţei, Silviu Lung şi Sorin Cârţu, care au văzut meciul alături de Marin Condescu, conducătorul pandurilor.
Pandurii Târgu Jiu: Mihai Cotolan – Nicolae Cotolan, Gheorghe, Dănescu, Almic – Tudor – Raiciu, Vodă – Tudoran, Blejdea, Popescu. Au mai intrat: Opriţa, Costache – Safta, Draca, Vasilescu, Rasoveanu, Trancă, Bogdan Cuibari, Hery Kim, Tănăsoiu, Cristea.

Universitatea II Craiova: Manea – Sîrbu, Ion, Spajhija, Ispas – Ţoiu, Andrei Dobre, Alex Vulpe, Bîrzan – Traşcă, Baicu. Au mai intrat: Varga (portar venit în probe de la Centrul de Excelenţă Deva, născut în 2001) – Baiaram, Albăstroiu, Cosmin Dobre, Mitran, Pascu.

Bon – mulţumit, Bogoi – îngrijorat

La finalul întâlnirii, antrenorul „satelitului“ Craiovei, Dragoş Bon, s-a arătat mulţumit de rezultat şi de evoluţie, în timp ce tehnicianul pandurilor, Adrian Bogoi, a fost negru de supărare.

„A fost cel mai bun joc al nostru din perioada de pregătire, am avut o atitudine foarte bună. Băieţii au avut un comportament exemplar prin ceea ce au arătat pe teren, au respectat tot ceea ce le-am cerut şi drept dovadă au controlat jocul de la un capăt la altul. Un meci foarte bun“, a declarat Dragoş Bon, pentru GdS.

Universitatea II Craiova a mai susţinut până acum patru teste, înregistrând o victorie, 16-0 cu Juventus Bascov, două egaluri 2-2 cu Unirea Bascov şi 1-1 cu Viitorul Dăeşti, şi o înfrângere, 0-2 cu ACS energeticianul. Următorul joc de verificare va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul „Aripile“, cu Sporting Roşiori.

„Chiar dacă a fost un meci de pregătire, nu trebuia să se întâmple acest lucru. Nu mă refer numai la rezultat, ci la jocul în sine şi la cei din prima repriză pe care, probabil, o să ne bazăm în campionat. Am mai spus că avem nevoie de jucători, este absolut necesar pentru a putea alcătui o echipă competitivă de Liga a II-a. Mai avem nevoie de cinci-şase jucători, mai ales în apărare. Nu avem concurenţă deocamdată acolo şi avem foarte mulţi copii în lot. Sperăm ca până începem campionatul să completăm lotul. Dacă nu o luăm de la început, aşa cum am făcut şi în vară, şi acum un an, cu un lot de jucători tineri şi încercăm să-i formăm individual şi apoi să formăm o echipă pe parcurs“, a declarat antrenorul pandurilor, Adrian Bogoi, conform gorjeanul.ro.

În afara acestui test, Pandurii a mai susţinut trei teste, înregistrând două victorii, 2-1 cu Cetate Deva şi 1-0 cu CSO Filiaşi, şi o înfrângere, 0-2 Flacăra Horezu. Următorul amical, ultimul din această iarnă, este programat sâmbătă, de la ora 12.00, la Târgu Jiu, cu FCU Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS