13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiaşi, la ceas aniversar

CSO Filiaşi, la ceas aniversar

Clubul de fotbal CSO Filiaşi a împlinit la începutul acestei săptămâni zece ani de existenţă, lucru care a fost la un pas să fie trecut neobservat din cauza problemelor cotidiene.

„Aseară (luni – n.r.) m-am apucat să completez formularul de actualizare a datelor pentru FRF şi când am trecut numărul de înregistrare al CIS-ului (Certificatul de Identitate Sportiv – n.r.) şi data înfiinţării nu mi-a venit să cred: am făcut zece ani de existenţă. Au trecut atât de repede… De fapt, ce s-a întâmplat aseară poate fi şi povestea acestor zece ani, adică s-a muncit asiduu pentru a fi aici, acum, şi de cele mai multe ori am uitat să ne bucurăm din cauza acestor probleme cotidiene care apar mereu. Au fost zece ani frumoşi, cu bune şi rele, dar am progresat cu fiecare sezon şi în momentul în care echipa va reveni acasă, pe propriul stadion, lucrurile vor sta şi mai bine. Le mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături în tot acest timp, membrilor Consiliului Local şi primarului Costeluş Ilie Gheorghe, pentru că, fără sprijinul dânşilor, nu ne-am fi putut urma visul. Acest club a luat fiinţă din pasiune pentru fotbal, pentru sport, şi vă asigur că aceasta nu a dispărut şi că avem o echipă competitivă, care va fi din ce în ce mai puternică“, a declarat preşedintele Florin Spânu, pentru GdS.

Acesta a explicat şi neconcordanţa dintre anul trecut pe sigla clubului cu data înfiinţării oficiale:

„Clubul s-a înfiinţat în 2008, am fost Asociaţie Sportivă, deci nu aveam personalitate juridică. Apoi am depus actele şi abia în 2009 au ieşit de la Ministerul Tineretului şi Sportului, mai exact CIS-ul, şi astfel am devenit club cu acte în regulă. Sigla a fost făcută în 2008 şi depusă la dosar pentru că aşa impunea. Deci în mod oficial CSO Filiaşi activează din 11.02. 2009“.

Altfel, gruparea antrenată de Mugur Guşatu va susţine astăzi, de la ora 12.00, în Trivale, un joc amical în compania divizionarei B FC Argeş. Acesta este al treilea test al iernii pentru CSO Filiaşi, care în primele două a înregistrat o înfrângere, 0-1 cu Pandurii la Târgu Jiu, şi o victorie, 5-2 cu Sporting Roşiori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS