14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMangia: Am avut o atitudine perfectă

Mangia: Am avut o atitudine perfectă

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Devis Mangia, s-a arătat încântat de modul în care s-au prezentat elevii săi în confruntarea cu CFR Cluj, câştigată 2-0.

„Este un rezultat foarte bun, important pentru noi. În prima repriză, CFR a jucat mai bine decât noi, am făcut şi ceva greşeli tactice, am fost puţin agitaţi şi în faza de posesie, şi în cea defensivă. Am alergat mult, am avut o atitudine perfectă, dar ei au controlat jocul, în timp ce în repriza a doua am jucat foarte bine. Pe tot parcursul meciului am avut o atitudine perfectă, am jucat ca o echipă, am suferit când a fost necesar şi am făcut un meci bun. Atmosfera a fost foarte frumoasă şi sper să fie aşa în continuare, până în ultimul meci din sezonul regular, dar şi în play-off, pentru că, aşa cum v-am spus şi după meciul cu Mediaş, dacă vom fi împreună, putem crea ceva probleme. Această victorie va da un plus de încredere pentru echipa noastră, dar trebuie să înţelegem că avem nevoie de continuitate, pentru că vine alt meci important“, a punctat Devis Mangia.

Mihăilă a fost lăudat de antrenor

Italianul a început apoi să-l laude pe Cristea şi Bărbuţ, dar în special pe Vali Mihăilă, în timp ce despre Meza Colli şi Elvir Koljic a afirmat că s-au sacrificat pentru echipă.

„Cristea a făcut o partidă bună, dar eu cred că trebuie să-l lăudăm şi pe Mihăilă, care săptămâna trecută, după un meci, era criticat dur de cineva. Eu cred că trebuie să fim echilibraţi din toate punctele de vedere. Cred că Mihăilă este motivat, pentru că este un băiat inteligent. Poate că îmi doresc de la el să joace zâmbind mai mult pe teren, nu vreau să fie preocupat să joace fotbal. Este un tânăr cu calitate şi trebuie să fie fericit când joacă fotbal. Bărbuţ a fost jucătorul-cheie din repriza secundă, asta a fost strategia. Am început cu un jucător de picior stâng, Meza Colli, ca să jucăm puţin între linii, şi după m-am gândit că ar fi momentul potrivit pentru viteza lui Bărbuţ. Cristi este un jucător important pentru noi. Meza Colli s-a sacrificat mult pentru echipă. În prima repriză, repet, am greşit puţin, pentru că trebuia să punem mai multă presiune pe Culio, a fost prea liber, dar am avut o atitudine perfectă. Şi Koljic a făcut un meci de sacrificiu. În prima repriză, jucătorii au alergat foarte mult, dar în repriza a doua a fost altfel“, a explicat Devis Mangia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS