16.7 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Satelitul“ Științei a încheiat cantonamentul cu o remiză

„Satelitul“ Științei a încheiat cantonamentul cu o remiză

Echipa secundă a Universității Craiova a încheiat sâmbătă stagiul de pregătire pe care l-a susținut pe plan local. Cu această ocazie a susținut un nou joc amical, al patrulea din această iarnă, și a remizat, scor 1-1 (1-1), în confruntarea susținută în deplasare în compania liderului din Liga a IV-a Vâlcea, Viitorul Dăești. Golul alb-albaștrilor a fost marcat de Radu Bîrzan, din penalti.

Universitatea II Craiova: Preduț – Albăstroiu, Ion, Puțaru, Zete – Țoiu, Buzan – Alex Vulpe, Bîrzan, Trașcă – Pascu. Au mai intrat: Spahija, Cosmin Dobre, Mitran, Neaga, Ispas.

Antrenorul „satelitului“, Dragoș Bon, s-a arătat mulțumit de evoluția băieților săi atât în cadrul cantonamentului, cât și al ultimului test.

„A fost un joc exact ca de final de cantonament. A fost un test util și e bine că nu au apărut accidentări. Am întâlnit o echipă cu experiență, cu mulți jucători care au activat la Liga a II-a, dar băieții au răspuns bine, iar acum au primit liber până luni după-amiază, când vom relua antrenamentele. Sunt mulțumit de cantonamentul făcut, de jocuri și sper ca lucrurile dobândite în cadrul acestui stagiu să se oglindească în jocul echipei în timpul campionatului“, a explicat Dragoș Bon, pentru GdS.

Pentru Universitatea II Craiova urmează un meci de verificare împotriva divizionarei secunde Pandurii, la Târgu Jiu.

„Meciul cu Pandurii ar fi inițial miercuri, de la ora 11.00, dar încercăm să-l decalăm pentru ora 12.00, ca să nu plecăm și noi cu noaptea în cap la Târgu Jiu“, a spus Bon.

Până acum, în primele amicale, trupa lui Dragoș Bon a învins cu 16-0 pe Juventus Bascov, a remizat, 2-2, cu Unirea Bascov și a pierdut cu 2-0 în fața echipei ACS Energeticianul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS