6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGoluri frumoase la amicalul CSO Filiași – Sporting Roșiori

Goluri frumoase la amicalul CSO Filiași – Sporting Roșiori

Divizionara C CSO Filiași s-a impus cu 5-2 în amicalul susținut sâmbătă, pe stadionul „Aripile“, în compania echipei Sporting Roșiori. Golurile doljenilor au fost marcate în ordine de Ghighilicea, Gheorghișor, Calu, Șelaru și Șchiopu, toate fiind foarte frumoase.

Antrenorul Mugur Gușatu a utilizat toți jucătorii aflați în lot, împărțindu-i în două formații distincte, după cum urmează: prima repriză: Mânăileanu – Calu, Robert Vulpe, Robert Stancu, Tereche – Gheorghișor, Cl. Ștefan, Armășelu, Crețu – Mărgărit, Ghighilicea; repriza a doua: Munteanu – Aurel Lupu, Negrescu, Gherghina – Șchiopu, Dănuț Stancu, Unguru, Stoenac, Alin Stancu – Stăiculescu, Șelaru. A lipsit Sabin Lupu, accidentat.

Acesta a fost al doilea amical al iernii pentru CSO Filiași, în primul înregistrând o înfrângere, scor 0-1, cu Pandurii, la Târgu Jiu. În programul grupării doljene mai figurează trei jocuri de verificare, pe 13 februarie la FC Argeş (locul 6 în Liga a II-a), pe 16 în deplasare la CSM Slatina (locul 1 în Liga a IV-a Olt) şi pe 23 februarie cu Ştiinţa Turceni (locul 1 în Liga a IV-a Gorj), pe stadionul „Chimia“ din Işalniţa.

Gheorghişor (echipament roşu) a marcat un gol frumos în partida cu Roşiori, Foto, Alexandru Vîrtosu

Gușatu: Am așteptări mai mari

La finalul întâlniri, antrenorul filieșenilor, Mugur Gușatu, a fost mulțumit de prestația elevilor săi, dar nu în totalitate, considerând că mulți nu au ajuns la nivelul așteptărilor.

„Rezultatul mă interesează mai puțin, atitudinea e importantă. Unii dintre ei au avut o atitudine bună, alții mai puțin bună, ca la un meci de pregătire. Eu am așteptări foarte mari de la ei și poate că din această cauză sunt puțin mai intransigent, dar una peste alta a fost un antrenament bun. Începând de săptămâna viitoare (aceasta – n.r.) ar trebui să cristalizăm ușor-ușor primul unsprezece și să încercăm să ne apropiem de forma necesară începutului de campionat. Au fost și goluri frumoase, execuții frumoase, dar au fost și nereușite și vă spun sincer că la unii dintre ei nu mă așteptam, dar după perioada grea de pregătire și după acumulările zilnice poate că e normal să mai aibă și execuții mai puțin reușite. Nu-mi place nivelul la care ne aflăm acum, am așteptări mult mai mari. Mai este foarte mult de muncă și nu trebuie să lăsăm garda jos și să ne mulțumim cu puțin“, a declarat Mugur Gușatu, pentru GdS.

Lupu: Începem să legăm jocul

La rândul său, căpitanul Aurel Lupu consideră că echipa este net superioară cu noile „implanturi“ și că jocul este din ce în ce mai bun.

„A fost un meci bun de pregătire și începem să legăm jocul, pentru că avem mulți băieți noi. Ați văzut că s-au făcut și două echipe, câte una pentru fiecare repriză, pentru că domnul profesor încearcă să găsească formula perfectă. Băieții au răspuns toți bine și mă bucur, pentru că mesajul este că nimeni nu are locul bătut în cuie și doar dacă merită o să joace. Când merge jocul vin și golurile frumoase. Suntem mai puternici acum decât în tur. Au venit băieți noi, cu experiență de la Liga a II-a, chiar și Liga I, și eu zic că avem o echipă mult mai puternică decât în tur. În formula actuală ne clasăm sigur în primele cinci echipe“, a declarat Aurel Lupu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS