5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis / UPDATE: Halep a învins-o pe Pliskova şi echipa de Fed Cup a României conduce Cehia cu 2-1

Tenis / UPDATE: Halep a învins-o pe Pliskova şi echipa de Fed Cup a României conduce Cehia cu 2-1

UPDATE:

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 3 mondial, a învins-o, duminică, în trei seturi, 6-4, 5-7, 6-4, pe Karolina Pliskova (5 WTA), iar echipa de Fed Cup a României conduce Cehia cu scorul de 2-1 după primele trei partide ale întâlnirii care se desfăşoară la Ostrava, în sferturile Grupei Mondiale.

…..

Ştire iniţială:

România înfruntă Cehia, în Fed Cup, în acest weekend, la Ostrava, într-un duel ce contează pentru sferturile Grupei Mondiale, iar după prima zi scorul este egal, 1-1.

România a pierdut primul duel din partida cu Cehia, dar a câştigat un punct în meciul susţinut de Simona Halep împotriva Katerinei Siniakova.
Mihaela Buzărnescu (29 WTA) a cedat în minimum de seturi, 6-1, 6-4, în faţa Karolinei Pliskova (5 WTA).
Simona Halep a învins-o pe Katerina Siniakova, în meciul din turul I al Grupei Mondiale Fed Cup, de la Ostrava, scor 6-4, 6-0. După prima zi, Cehia şi România sunt la egalitate, scor 1-1.
Duelul Cehia – România se reia, duminică, de la ora 14:00, cu meciul direct Karolina Pliskova – Simona Halep, urmat de Katerina Siniakova – Mihaela Buzărnescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS