Acasă Sport Atletism / CSM Craiova are cu se lăuda după Campionatul Național de...

Atletism / CSM Craiova are cu se lăuda după Campionatul Național de Sală

-

Opt medalii naționale au obținut atleții de la CSM Craiova la prima competiție importantă a anului. Sportivii din Bănie au început bine anul competițional și au păstrat tradiția de a aduce acasă distincții de la Campionatul Național de Sală pentru Seniori și Tineret, care a avut loc zilele trecute la București. Opt medalii au fost cucerite în total de sportivii noștri, dintre care un titlu național, trei medalii de argint și patru de bronz.

Cristina Bălan a fost într-o formă foarte bună și a reușit să urce de trei ori pe podium la probele individuale. A câștigat titlul național la tineret în cursa de 800 de metri, unde s-a ales și cu medalia de bronz în clasamentul senioarelor, în plus a obținut argintul la tineret în proba de 400 de metri.

O dublă performanță a fost reușită și de Ștefania Drăgan, care a urcat de două ori pe podium la săritura cu prăjina, clasându-se pe locul doi la tineret și pe locul trei la seniori.

Alexandru Corneschi a cucerit argintul la cursa de 3000 de metri seniori, în timp ce Georgiana Muscalu a obținut o medalie de bronz la pentatlon – categoria seniori.

Ultima medalie a fost obținută de ștafeta de 4×400 de metri fete, care s-a clasat pe locul trei la seniori. Aceasta a fost compusă din Cristina Bălan, Mihaela Popescu, Ștefania Sandu și Mădălina Fică.

ȘTIRI VIDEO GdS

Oltenia, „invadată“ de bugetari

Datele statistice parţiale arată că din totalul salariaţilor din Oltenia circa 59.000 sunt bugetari. Anii anteriori, în Gorj era ponderea cea mai mare a bugetarilor. Circa 44,9% dintre angajaţii din Gorj erau bugetari. În Dolj, 22% dintre salariaţi erau bugetari, anul trecut. Media pe ţară era de 15%.

Cum ne hrănim sănătos iarna

În sezonul rece, tindem să ne schimbăm obiceiurile alimentare şi să mâncăm alimente mai bogate în grăsimi. Este un lucru firesc, explică...