6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFără volei în Bănie în acest weekend. UPDATE: Înfrângeri la zero pentru echipele Craiovei

Fără volei în Bănie în acest weekend. UPDATE: Înfrângeri la zero pentru echipele Craiovei

UPDATE:

Formațiile de volei ale clubului SCM „U“ Craiova nu au cu ce se lăuda după etapa din această săptămână, ambele bifând înfrângeri usturătoare. Astfel fetele lui Lucian Zlotea au cedat cu 3-0 (18-25, 12-25,16-25) pe terenul celor de la CSM Lugoj, în timp ce băieții antrenați de Dănuț Pascu au capotat la Unirea Dej, care s-a impus cu 3-0 (25-19, 25-21, 27-25).

………..

Știre inițială:

Iubitorii voleiului din Bănie nu vor putea să-şi vadă echipele favorite pe viu în acest sfârşit de săptămână, pentru că ambele formaţii ale SCM „U“ Craiova joacă în deplasare. Astfel, fetele lui Lucian Zlotea vor evolua pe terenul celor de la CSM Lugoj, într-un meci din cadrul etapei a 16-a din Divizia A2 Vest, ce va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00.
La rândul lor, băieţii de la SCM „U“ Craiova au stat în intermediara de miercuri, când ar fi trebuit să o întâlnească acasă pe Piatra Neamţ, dar aceasta s-a retras, iar acum vor juca la Dej, împotriva formaţiei Unirea. Meciul din cadrul rundei a 14-a din Divizia A este programat sâmbătă, de la ora 18.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS