9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Perjă susţine Craiova în lupta pentru titlu (VIDEO)

Fotbal / Perjă susţine Craiova în lupta pentru titlu (VIDEO)

Prezent în Bănie cu ACS Energeticianul pentru un amical cu echipa a doua a Craiovei, fostul fundaş al echipelor Ceahlăul Piatra Neamţ şi Rapid Bucureşti, Dănuţ Perjă, a vorbit pentru GdS despre derbiul de duminică seară, dintre Universitatea şi CFR Cluj. Acesta a afirmat că şi-ar dori ca alb-albaştrii să se impună şi să câştige campionatul anul acesta, pentru că au arătat un fotbal de calitate.

„CFR Cluj este un club puternic din toate punctele de vedere şi o echipă cu jucători experimentaţi. În prima etapă au făcut egal cu Hermannstadt, iar Craiova a remizat la Viitorul, deci este un meci destul de interesant, însă şansele ca Universitatea să câştige sunt destul de mari. Acum depinde şi de norocul şi de forma pe care o vor avea atunci. Universitatea Craiova are un joc plăcut, aveţi un stadion minunat, un public, de asemenea, şi mi-aş dori ca Universitatea să se claseze cât mai sus şi, dacă este posibil, să ia şi campionatul. Eu am jucat la Rapid, rivalitatea este cu Steaua şi cu Dinamo, deci pentru mine Craiova campioană ar fi ceva senzaţional“, a spus conducătorul clubului Energeticianul, Dănuţ Perjă, pentru GdS.

Întrebat de Liga a II-a, fostul fundaş, ajuns acum la 44 de ani, a spus că nivelul este mult mai ridicat faţă de anii precedenţi: „Anul trecut am fost puţin implicat la Liga a III-a, am reuşit promovarea cu Şirineasa, actuala ACS Energeticianul, iar acum suntem în Liga a II-a şi pot să spun că este cea mai puternică întrecere din ultimii zece ani la acest nivel, deoarece sunt echipe cu tradiţii, gen Petrolul, U Cluj, Târgovişte, care se bat an de an la promovare. Mi-aş fi dorit ca noi să avem şanse la promovare, dar s-au diminuat. Ca şi un clasament, acum aş vedea U Cluj, Petrolul şi Chindia Târgovişte“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS