21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii s-au impus la limită în amicalul cu CSO Filiaşi

Pandurii s-au impus la limită în amicalul cu CSO Filiaşi

Terenul sintetic de lângă stadionul „Municipal“ din Târgu Jiu a găzduit ieri partida amicală dintre Pandurii (locul 10 în Liga a II-a) şi CSO Filiaşi (locul 10 în Liga a III-a, seria 3). Câştig de cauză a avut formaţia gazdă, care s-a impus la limită, scor 1-0, graţie unei reuşite din penalti, dictat în urma unui fault comis de Tereche şi transformat de Tudoran (‘30).
Pandurii Târgu Jiu: Mihai Cotolan – Nicolae Cotolan, Gheorghe, Dănescu, Almic – Raiciu, Tudor, Vodă – Tudoran, Patrick Popescu, Blejdea. Au mai intrat: Opriţa, Safta, Milos, Vasilescu, Trancă, Lică, Raşoveanu, Kim, Cristea, Bedeto.
CSO Filiaşi, prima repriză: Mânăileanu – Robert Stancu, Aurel Lupu, Tereche – Şchiopu, Robert Vulpe, Dănuţ Stancu, Stoenac, Creţu – Sabin Lupu, Mărgărit.
CSO Filiaşi, repriza a doua: Munteanu – Negrescu (Şelaru), Gherghina, Calu – Alin Stancu, Claudiu Ştefan, Armăşelu, Unguru, Gheorghişor – Ghighilicea, David Stăiculescu.

Bogoi, mulţumit de prima repriză

Antrenorul gorjenilor, Adrian Bogoi, a apreciat doar prima repriză, considerând că în cea de-a doua tinereţea celor introduşi şi-a spus cuvântul.

„A fost un test bun, de pregătire, în care am rulat tot lotul pe care îl am la dispoziţie. În prima repriză, evoluţia noastră a fost destul de bună şi puteam să mai înscriem, în timp ce în partea a doua am folosit toţi jucătorii pe care i-am avut în lot, începând cu cei de 16 ani. Am un lot cu jucători foarte tineri, media de vârstă este sub 20 de ani în momentul de faţă şi asta contează“, a declarat Adrian Bogoi, pentru GdS.

Pentru Pandurii Târgu Jiu, acesta a fost al doilea test, în primul înregistrând o victorie cu 2-1 în faţa formaţiei Cetate Deva (locul 12 în Liga a III-a, seria 4). Următorul joc de verificare pentru gruparea gorjeană este programat sâmbătă, de la ora 11.00, posibil tot la Târgu Jiu, în compania echipei Flacăra Horezu (locul 2 în Liga a III-a, seria 3).

Guşatu: Pentru primul test ne-am mişcat bine

De partea cealaltă, tehnicianul lui CSO Filiaşi, Mugur Guşatu, a fost mulţumit de efortul depus de elevii săi şi a admis că echipa suferă ca relaţii de joc, dar crede că acest capitol va fi îmbunătăţit în curând.

„Băieţii au alergat bine, dar, fiind primul joc în noua formulă, au existat greşeli de pasare şi de poziţionare. Per ansamblu, a fost bine, au alergat mult, au făcut pressing, şi-au creat ocazii, deci pentru primul test ne-am mişcat bine. Vom lucra în continuare tactic la antrenamente şi vom arăta din ce în ce mai bine“, a explicat Mugur Guşatu, pentru GdS.

Pentru CSO Filiaşi, săptămâna aceasta se încheie cu două jocuri de verificare, primul sâmbătă, de la 10.00, pe stadionul „Aripile“, cu Sporting Roşiori (locul 13 în Liga a III-a, seria 3), al doilea duminică, tot de la 10.00 şi tot la aeroport, cu CS Cârcea (locul 2 în Liga a IV-a Dolj). În programul grupării doljene mai figurează trei jocuri de verificare, pe 13 februarie la FC Argeş (locul 6 în Liga a II-a), pe 16 în deplasare la CSM Slatina (locul 1 în Liga a IV-a Olt) şi pe 23 februarie cu Ştiinţa Turceni (locul 1 în Liga a IV-a Gorj), pe stadionul „Chimia“ din Işalniţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS