Acasă Sport Petre, Enache şi Gunie, rivalii „satelitului“ (UPDATE)

Petre, Enache şi Gunie, rivalii „satelitului“ (UPDATE)

-

UPDATE:

„Satelitul“ a pierdut cu 2-0 amicalul cu ACS Energeticianul. Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

……

Ştire iniţială:

Echipa secundă a Universităţii Craiova întâlneşte astăzi, de la ora 13.00, pe stadionul „Aripile“, formaţia ACS Energeticianul, ocupanta locului opt din Liga a II-a. Cu ocazia acestui joc de verificare, mijlocaşii Robert Petre şi Remus Enache, respectiv atacantul Răzvan Gunie îşi întâlnesc fosta echipă, ei fiind împrumutaţi de gruparea din Bănie până la finalul sezonului la divizionara B. Pentru acest joc nu va fi disponibil fundaşul Hrvoje Spajiha (probleme medicale), iar Zete va fi oprit de Devis Mangia la antrenamentele echipei mari. Un semn de întrebare planează asupra portarului Preduţ, antrenorul Dragoş Bon fiind optimist în privinţa acceptului tehnicianului italian de a-l lăsa pe goalkeeper să participe la amical.
Acesta este al treilea joc de verificare susţinut de echipa antrenată de Dragoş Bon din această iarnă. În primele două teste, bilanţul „leilor“ mici este pozitiv, au câştigat cu 16-0 în faţa formaţiei Juventus Bascov (penultimul loc în Liga a IV-a Argeş) şi au remizat, scor 2-2, cu colega de serie Unirea Bascov (locul 9 în C3).

ȘTIRI VIDEO GdS

Oltenia, „invadată“ de bugetari

Datele statistice parţiale arată că din totalul salariaţilor din Oltenia circa 59.000 sunt bugetari. Anii anteriori, în Gorj era ponderea cea mai mare a bugetarilor. Circa 44,9% dintre angajaţii din Gorj erau bugetari. În Dolj, 22% dintre salariaţi erau bugetari, anul trecut. Media pe ţară era de 15%.

Cum ne hrănim sănătos iarna

În sezonul rece, tindem să ne schimbăm obiceiurile alimentare şi să mâncăm alimente mai bogate în grăsimi. Este un lucru firesc, explică...