Acasă Sport De mâine se vând bilete la SCM - Bera Bera

De mâine se vând bilete la SCM – Bera Bera

-

Clubul SCM Craiova anunţă iubitorii handbalului şi susţinătorii formaţiei feminine, antrenate de Bogdan Burcea, că începând de mâine se vor pune în vânzare biletele pentru partida cu formaţia spaniolă Super Amara Bera Bera, programată duminică, 10 februarie, de la ora 13.30, din cadrul etapei a 6-a, ultima a grupei D din Cupa EHF. Astfel, costul unui tichet este de 20 de lei, iar doritorii pot achiziţiona biletele de la Sala Polivalentă, după următorul program: mâine: între orele 10.00 – 18.00, doar pentru abonaţi; vineri – între orele 10.00 – 18.00; sâmbătă – între orele 10.00 – 15.00; duminică – de la ora 10.00 până la începerea meciului.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.