14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiaşi, amical cu Pandurii la Târgu Jiu (UPDATE)

CSO Filiaşi, amical cu Pandurii la Târgu Jiu (UPDATE)

UPDATE:

Formaţia Pandurii Târgu Jiu s-a impus în amicalul susţinut astăzi în compania divizionarei C CSO Filiaşi. Scorul a 1-0, iar diferenţa a făcut-o Tudoran.

Mami multe amănunte, în GdS de mâine.

……

Ştire iniţială:

Revenită de trei zile din cantonamentul de la Kladovo (Serbia), divizionara C CSO Filiaşi se pregăteşte să susţină şi primul joc amical al iernii, urmând să o întâlnească astăzi, de la ora 15.00, pe terenul sintetic din Târgu Jiu, pe Pandurii. Antrenorul doljenilor, Mugur Guşatu, s-a declarat foarte mulţumit de modul cum au răspuns băieţii săi la pregătirea dură de care au avut parte.

„A fost un cantonament benefic, în care am avut condiţii foarte bune. Sunt foarte mulţumit de modul cum au răspuns băieţii, iar acum aşteptăm confirmarea muncii pe plan local, în timpul amicalelor. Degeaba ne-am pregătit dacă nu facem ce trebuie pe teren. Am făcut unele antrenamente şi în sala de sport de la Kladovo, dar nu pentru că a fost vremea urâtă, ci pentru că ninsese şi zăpada era mult prea mare ca să ne desfăşurăm activitatea. Am făcut în unele zile antrenamentul de dimineaţa într-o sală foarte mare, cu tribune de două mii de locuri, încălzită, deci supercondiţii în ea, iar antrenamentul de după-amiază l-am făcut pe teren. Nu am avut acolo absolut deloc probleme medicale, ceea ce m-a bucurat enorm. Culmea e că acum, de când ne-am întors, avem, deoarece Fabian Cruşoveanu are o infecţie la o măsea“, a declarat Mugur Guşatu, pentru GdS.

„Cu Pandurii este primul amical şi sunt şi eu curios cum stăm, dar cred că o să răspundă bine băieţii. Avem aşteptări mari. Putem să observăm şi să remediem din timp eventualele greşeli, deci per ansamblu suntem pe un drum bun“, a completat tehnicianul filieşenilor, care are la dispoziţie următorul lot: portari: Mihai Mânăileanu, Sorin Munteanu; jucători de câmp: Mihai Şchiopu, Cosmin Calu, Marian Negrescu, Aurel Lupu, Dănuţ Tereche, Fabian Cruşoveanu, Robert Vulpe, Robert Stancu, Marian Gherghina, Dănuţ Stancu, Alin Stancu, David Stăiculescu, Claudiu Ştefan, Ion Creţu, Alex Gheorghişor, Daniel Unguru, Alex Armăşelu, Claudiu Ghighilicea, Sabin Lupu, Marian Şelaru, Marian Stoenac, Adrian Cîrstea şi Daniel Mărgărit.
De partea cealaltă, pentru Pandurii Târgu Jiu este al doilea test al iernii, în primul reuşind să se impună cu 2-1 în faţa divizionarei C Cetate Deva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS