21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Alb-albaştrii s-au ales cu un punct şi cu multe regrete

Fotbal / Alb-albaştrii s-au ales cu un punct şi cu multe regrete

Universitatea Craiova nu a început aşa cum îşi dorea minireturul campionatului regular, iar remiza „albă“ a iritat o bună parte dintre suporteri, care au acuzat lipsa unei bune implicări a câtorva jucători din formula lui Mangia, care nu a scăpat nici el de reproşuri. Oftica mare a fost că nici de această dată gruparea alb-albastră nu a reuşit să profite de paşii greşiţi ai rivalelor FCSB şi CFR Cluj, în plus ratarea penaltiului de către Elvir Koljic a condus la polemici, nimeni neînţelegând cum de nu se găseşte un executat care să elimine orice emoţie. În timp ce suporterii au întors meciul pe toate feţele, jucătorii Craiovei admit că un punct este bun la ce s-a jucat la Ovidiu – Constanţa şi promit că se vor revanşa cu CFR Cluj, în confruntarea programată duminică, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

„Am venit cu gândul să câştigăm. Nu ştiu dacă meritam neapărat victoria, a fost un meci bun şi al Viitorului… Acasă, ei joacă un fotbal frumos şi tot timpul când ne întâlnim e spectacol. Ne pare rău că nu am putut câştiga, dar trebuie să o facem acasă cu CFR-ul, să ne apropiem mult mai mult“, a declarat Alexandru Mateiu, la Telekom Sport.

Andrei Cristea: Mă bucur că nu am pierdut

Atacantul Andrei Cristea şi-a făcut oficial debutul la Universitatea Craiova cu ocazia partidei cu Viitorul, evoluând din minutul 80 în locul lui Elvir Koljic. Fostul golgheter al lui Poli Iaşi deplânge plecarea lui Alexandru Mitriţă la New York City şi se declară fericit pentru egalul smuls la Ovidiu.

„A fost un debut fericit, mă bucur că nu am pierdut, fiindcă ştiam că întâlnim o echipă foarte bună, care are o posesie foarte bună în special în meciurile de acasă. Clar că avem regrete după această partidă, pentru că am fi putut câştiga, dar până la urmă aşa s-a terminat, trebuie să fim conştienţi că mai avem mult de muncă şi meciul cu CFR nu va fi simplu deloc“, a afirmat fotbalistul de 34 de ani.
„Mitriţă a fost, din punctul meu de vedere, cel mai bun jucător al acestui campionat. Este un lucru fantastic pentru el că a reuşit să plece pe o aşa sumă, este un lucru bun şi pentru club că a încasat bani şi de-acum înainte trebuie să ne descurcăm fără el şi să privim înainte. Este o presiune pe noi toţi, avem obiective frumoase în acest sezon, luptăm în fiecare partidă la maximum şi ne dorim să acumulăm puncte“, a mai spus Cristea.

Întrebat despre derbiul cu CFR Cluj, Andrei Cristea s-a arătat optimist, fiind sigur că încurajările publicului de pe „Ion Oblemenco“ va conta enorm în stabilirea rezultatului final.

„Suntem încălziţi, cum se spune. Pe ‘Oblemenco’ sunt convins că vor veni peste 25.000 de spectatori şi va fi o cu totul altă emulaţie. Ne dorim foarte mult să câştigăm primul meci de acasă şi să ne apropiem de CFR. Este un moment deosebit pentru mine şi pentru cariera mea, dar îmi doresc noi, ca echipă, să arătăm bine şi dacă pot să ajut, cu mare drag o fac“, a subliniat Andrei Cristea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS