Acasă Sport Fotbal / Oficial: „U“ Craiova a anunţat transferul lui Mitriţă la New...

Fotbal / Oficial: „U“ Craiova a anunţat transferul lui Mitriţă la New York City

-

Oficialii Universităţii Craiova au postat astăzi, pe site-ul clubului, un comunicat în care anunţă în mod oficial vânzarea căpitanului Alexandru Mitriţă la New York City.

„Căpitanul inimilor noastre, în visul american. Alex Mitriță este în mod oficial jucătorul lui New York City FC. Îți mulțumim pentru tot, Alex și nu uita: Craiova va fi întotdeauna casa ta! Alexandru Mitriță a izbutit să marcheze 28 de goluri și să ofere 8 pase decisive în alb-albastrul Universității Craiova. 4.546 de minute a bifat ‘Piticul atomic’ pentru echipa sa de suflet, iar în 2018 a ridicat primul său trofeu, Cupa României.
Mult succes mai departe în cariera de fotbalist profesionist!“, se arată în comunicatul clubului.

În cadrul comunicatului este prezentat şi un filmuleţ în care Alexandru Mitriţă îşi ia „La revedere“ de la fanii Ştiinţei, pe care-l puteţi viziona dând click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

Oltenia, „invadată“ de bugetari

Datele statistice parţiale arată că din totalul salariaţilor din Oltenia circa 59.000 sunt bugetari. Anii anteriori, în Gorj era ponderea cea mai mare a bugetarilor. Circa 44,9% dintre angajaţii din Gorj erau bugetari. În Dolj, 22% dintre salariaţi erau bugetari, anul trecut. Media pe ţară era de 15%.

Cum ne hrănim sănătos iarna

În sezonul rece, tindem să ne schimbăm obiceiurile alimentare şi să mâncăm alimente mai bogate în grăsimi. Este un lucru firesc, explică...