17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaştrii au perforat bine poarta lui Poli Timişoara (VIDEO)

Alb-albaştrii au perforat bine poarta lui Poli Timişoara (VIDEO)

Echipa masculină de handbal a Universităţii Craiova s-a impus fără probleme, scor 40-29 (20-10), în partida susținută sâmbătă, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, în fața formaţiei CSU Poli Timișoara, din prima etapă a returului Diviziei A, seria C. A fost un meci controlat din primul şi până în ultimul minut de alb-albaştri, care au oferit şi câteva goluri foarte frumoase, răsfăţându-i pe cei aproximativ 200 de spectatori din tribune.
Antrenorul Universității Craiova, Cătălin Popescu, a avut la dispoziție următorii jucători: Răzvan Lupitu, Ionuț Gheorghiță, Radu Gheorghe – Mihai Iovănescu (6 goluri), Vasile Luntraru (11), Ioan Zaritchi (1), Andrei Păun (6), Alexandru Mănescu (3), Ion Ianăși (4), Gabriel Ciorogaru (1), Laurențiu Budoiu (1), Radu Gușatu (5), Mihai Păun (1), Marius Iacov, Gabriel Rușeanu (1).
În urma acestui succes, Universitatea Craiova continuă să ocupe locul doi, cu 18 puncte, iar în runda viitoare va sta.

Le-am pus în vedere băieţilor de la început să jucăm serios“

Tehnicianul Universităţii, Cătălin Popescu, a afirmat că succesul înregistrat a venit firesc, deşi a admis că au existat şi câteva momente de relaxare.

„Am avut un meci destul de lejer, cum mă aşteptam, dar le-am pus în vedere băieţilor de la început să jucăm serios, pentru că îmi era frică de eventualele accidentări. Am jucat cu ideea să dăm cât mai multe goluri, să joace toată lumea, şi sper să o ţinem în continuare aşa şi să avem tot lotul apt, cum l-am avut astăzi. Au fost şi momente de relaxare, pentru că unii erau cu ochii pe tabelă, dar e normal până la urmă. Din păcate, săptămâna viitoare avem pauză, după care pe 16 februarie avem meci cu Sânnicolau Mare acasă, şi va fi un duel mult mai greu decât acesta. Sper să fim toţi apţi şi să-l câştigăm, pentru că eu zic că e meciul care poate să decidă locul doi“, a declarat Cătălin Popescu, pentru GdS.

Jucătorii sunt cu gândul la jocul cu Sânnicolau Mare

Din tabăra jucătorilor, Ovidiu Ianăşi (foto, la minge) şi Alex Mănescu se bucură de succesul cu Timişoara şi aşteaptă cu nerăbdare confruntarea cu Sânnicolau Mare.

„A fost un meci uşor, ca şi în prima etapă din tur. Am muncit, am ţinut constant ritmul meciului şi se vede şi rezultatul final. Au fost şi faze frumoase, spre bucuria spectatorilor care vin la sală să ne vadă, deci am făcut un meci reuşit. Ne aşteaptă un joc foarte important peste două etape, pentru că în următoarea vom sta. Întâlnim acasă pe Sânnicolau Mare, este un derbi pentru locul doi, şi trebuie să-l câştigăm. Bine ar fi să ne impunem în ambele meciuri, în cel de aici, din 16 februarie, dar şi în cel de la ei. Ne dorim mult să încheiem pe locul doi şi să mergem mai departe, dar acum vedem la ora meciului cum ne vom prezenta. Nu o să-i spionăm în etapa asta, o să facem vizionare după meciurile pe care le-am mai avut cu ei şi o să ştim cum să acţionăm“, a declarat Ovidiu Ianăşi, pentru GdS.

„Am obţinut o victorie frumoasă, muncită, pentru că ne-am pregătit bine în perioada de iarnă şi cred că se vede rezultatul. Am mai jucat contra lor şi ştiam că dacă o să forţăm în prima repriză o să avem un final lejer, aşa cum a şi fost. Sper să vină o victorie şi în meciul cu Sânnicolau Mare. Luptăm pentru locul doi cu ei şi sper să câştigăm. În tur am greşit câteva mingi şi aşa s-a scris meciul de la ei, deci trebuie să îndreptăm lucrurile“, a punctat Alex Mănescu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS