10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUPDATE: Handbal (f) / SCM Craiova a remizat la Nykobing, scor 20-20. Șanse mici de calificare, dar încă mai sunt!

UPDATE: Handbal (f) / SCM Craiova a remizat la Nykobing, scor 20-20. Șanse mici de calificare, dar încă mai sunt!

UPDATE:

Echipa feminină de handbal SCM Craiova  a remizat, scor 20-20, în această seară, în Danemarca, în fața formației Nykobing, în etapa a 5-a din grupa D a Cupei EHF. Pentru SCM au jucat: Dzhukeva, Curmenț – Tătar 6, Gjorgjievska 3, Ianăși 3, Tănăsie 2, Trifunovic 1, Șelaru 1, Vizitiu 1, Seric 1, Costa 1.

În celălalt meci al grupei, Bera Bera a câștigat meciul de pe teren propriu cu Podravka, scor 32-26.

În urma acestor rezultate SCM Craiova păstrează șanse foarte mici de calificare în sferturile competiției.

Clasament:

1. Podravka  5 4 0 1 135:126 8
2. Nykobing 5 2 1 2 123:120 5
3. Bera Bera 5 2 0 3 147:146 4
4. SCM Craiova 5 1 1 3 100:113 3

Etapa viitoare (ultima): 9 februarie – ora 18.30: Podravka – Nykobing, 10 februarie – ora 13.30: SCM Craiova – Super Amara Bera Bera.

……

Știre inițială:

Perdantă încă o dată miercuri seară, în Liga Florilor, scor 22-28 cu HC Dunărea Brăila, rezultat în urma căruia a bătut pasul pe loc, fiind tot pe 6 în clasament, formaţia feminină de handbal SCM Craiova pare foarte greu de redresat. Tehnicianul Bogdan Burcea nu poate conta în continuare pe principalele sale marcatoare, Cristina Zamfir şi Ana Maria Ţicu, în plus şi meciurile se succed cu repeziciune. Handbalistele din Bănie nu au prea mult timp la dispoziţie să-şi lingă rănile, pentru că urmează să evolueze în Cupa EHF, unde anul trecut au făcut minuni şi au câştigat trofeul. SCM Craiova joacă duminică, de la ora 19.00, în Danemarca, împotriva echipei Nykobing, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a din grupa D, şi are misiunea de a-şi adjudeca toate punctele ca să poată continua urmărirea liderului Podravka şi implicit calificarea în faza următoare a competiţiei.
În celălalt meci al grupei se întâlnesc Super Amara Bera Bera şi Podravka Vegeta, meciul fiind programat tot duminică, dar de la ora 13.00, în Spania.
Clasamentul grupei D înaintea etapei a 5-a arată astfel: 1. Podravka 8 puncte (golaveraj 109:94), 2. Nykobing 4 (103:100), 3. Bera Bera 2 (115:120), 4. SCM Craiova 2 (80:93).

Burcea: Intenția noastră este aceea de a performa

Antrenorul principal al SCM Craiova, Bogdan Burcea, a afirmat că nu se dă bătut şi crede că elevele sale pot oferi mult mai mult începând cu acest meci din Danemarca.

„Ne jucăm ultima șansă în încercarea de a accede în sferturile Cupei EHF! Traversăm cea mai dificilă perioadă din istoria recentă a echipei, motiv pentru care trebuie să uităm criticile, pe alocuri îndreptățite! Acestea sunt din punctul meu de vedere generate de performanțele/prestațiile pe care suporterii şi finanțatorii le așteaptă, însă noi nu am fost capabili să le oferim în ultimul timp! Intenția noastră este aceea de a performa, însă multitudinea factorilor care au concurat la această serie de rezultate negative au instalat în sânul echipei, al suporterilor şi finanțatorilor un sentiment de neîncredere în aceste sportive, în această formaţie, moment prielnic pentru acei așa ziși «suporteri de rezultat» și oameni care consideră că au capacități, abilități să rezolve situația în care ne aflăm, doar că nu sunt lăsați să facă acest lucru! De aceea, în ciuda oricăror supoziții, vreau să anunț că nu mă dau bătut, ca tehnician, profesor, om şi nu părăsesc această echipă. Voi lupta până la finalul contractului să ofer tot ce am mai bun, din toate punctele de vedere, acestor sportive, suporterilor, finanțatorilor noștri şi comunității noastre. Victorie în Danemarca!“, a declarat Bogdan Burcea, pentru site-ul oficial al grupării din Bănie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS