12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / U Craiova II a remizat cu Bascov la Mioveni

Fotbal / U Craiova II a remizat cu Bascov la Mioveni

Echipa a doua a Universității Craiova a încheiat la egalitate, scor 2-2 (2-1), partida amicală susținută astăzi, la Mioveni, în compania colegei de serie Unirea Bascov. Golurile alb-albaștrilor au fost marcate de Francesco Pascu și Alexandru Vulpe.

De menționat faptul că elevii lui Dragoș Bon au avut două goluri anulate. La primul, reușit de Trașcă, s-a invocat poziția de ofside, iar la al doilea, autor Zete, asistentul a susținut că mingea nu a trecut linia porții.

Universitatea II Craiova a început meciul cu următoarea formulă: Preduț – Albăstroiu, Porumb (junior venit în probe de la Ardealul), Mitran, Zete – Țoiu, Puțaru – Trașcă, Bârzan, Alex Vulpe – Pascu. Au mai intrat: Spahija, Ion, Cosmin Dobre, Andrei Dobre, Baiaram, Florin Ispas.

„A fost un antrenament bun, un meci cu ritm, cu ocazii, pe care ar fi trebuit să-l câștigăm, pentru că ne-au fost refuzate două goluri valabile în opinia mea. Nu contează rezultatul, important este că ne-am făcut antrenamentul și că nu au apărut accidentări”, a declarat antrenorul Dragoș Bon, pentru GdS.

Acesta este al doilea test pentru „satelit”, care a învins prima dată cu 16-0 pe Juventus Bascov.

În partida viitoare, Universitatea II se va testa cu divizionara secundă ACS Energeticianul, confruntarea fiind programată miercuri, de la ora 13.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS