Acasă Sport Fotbal / „U“ Craiova s-a înțeles cu Fortes (update)

Fotbal / „U“ Craiova s-a înțeles cu Fortes (update)

-

După ce l-a vândut pe Alex Mitriță la New York City, oficialii Universității Craiova au trecut la îmbunătățirea atacului și au ajuns la un acord cu portughezul Carlos Fortes (24 ani, 1.88 metri). Aceasta ar fi a doua lovitură dată de Craiova celor de la FCSB, care l-au dorit pe atacantul grupării ardelene Gaz Metan Mediaș, primul jucător „suflat“ fiind Andrei Cristea.

Conducerea olteană tratează acum cu Gaz Metan Mediaș, care ar cere în schimbul lusitanului 150.000 de euro și 10% dintr-un eventual transfer, ceea ce nu reprezintă o problemă, iar afacerea s-ar finaliza în cursul acestei zile.

Carlos Fortes a marcat de 5 ori în 19 meciuri pentru Gaz Metan Mediaș, unde a ajuns în vară, împrumut de la Braga. Sezonul trecut, Fortes a jucat pentru Vizela, în liga secundă portugheză.

Update:

Cluburile au bătut palma în această seară, iar Fortes va fi anunțat curând pe site-ul oficial.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.